159-07-25
|
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی
|
1 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
166-07-25
|
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان
|
2 |
هرهفته, 08:00-09:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
169-07-25
|
ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان
|
1 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
077-05-75
|
بیماری های قابل انتقال به انسان از فرآورده های شیلاتی
|
1 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
121-05-75
|
مدیریت بهداشتی مزارع آبزیان
|
2 |
هرهفته, 08:00-10:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
124-05-75
|
ایمنی شناسی و واکسیناسیون در آبزیان
|
1 |
هرهفته, 10:00-12:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |
136-05-75
|
پرورش و بیماری های ماهیان دریایی
|
2 |
هرهفته, 13:00-15:00
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1403 |