نگین نوری

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/08/25

نگین نوری

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی

رساله های دکتری

  1. افزایش مدت زمان ماندگاری پروبیوتیک ‌ها در ماست پروبیوتیکی غنی شده با عصاره‌ آبی جوانه گندم در دمای یخچال و محیط
    ناهید وثوقی کیاسری 1403
  2. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی برموم بر برخی از باکتری های بیماری زای غذازاد
    معصومه سعیدی 1403
  3. بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی در جلوگیری از رشد قارچ پنی سیلیوم سیترینوم در پنیر پیتزا
    پری ناز عاطفی 1403
  4. ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
    پرنیان فرزانگان بیدگلی 1402
  5. بررسی آلودگی شیرخشکهای صنعتی
    مهیار رئیسیان 1402
  6. مطالعه اثر اسانس آنیسون بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در شرایط یخچالی
    مهسا رحیمی سیاهکل محله 1402
  7. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
    محمد مجدی 1402
  8. مطالعه اثر ترکیبی اسانسهای زنیان
    عسل احمدی 1402
  9. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های PLA حاوی اسانس انیسون به روش انتشار دیسک
    سحر مختاری 1402
  10. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 1402
  11. " اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
    فرامرز امیری 1402
  12. اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
    سما شریفی 1402
  13. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
    زهره رجبی 1402
  14. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
    فاطمه پریز 1401
  15. مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1401
  16. مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
    نفیسه علی قاضی کلهرودی 1400
  17. تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
    عسل احمدی 1399
  18. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
    محمد رضائی 1399
  19. مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
    فاطمه محمدخان 1398
  20. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
    عذرا فرهنگ فر 1398
  21. مطالعه اثر سمیت سلولی و سرطان زایی عصاره های مختلف گیاه گلپر در شرایط برون تنی
    زهرا امانی 1398
  22. ارزیابی خطر آفلاتوکسین M1 ناشی از مصرف شیر در کشور
    حمید خانقاهی ابیانه 1398
  23. مطالعه اثر میکروکپسوله کردن با آلژینات-کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیکی
    مایسا اق 1397
  24. مطالعه اثر ضدمیکروبی بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتری های بیماریزای غذا زاد
    معصومه سعیدی 1397
  25. بررسی اثرات
    مجتبی رجبیان 1397
  26. مطالعه اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس میکروکپسوله شده با آلرژینات-کیتوزان در بستنی سیمبیوتیک
    لیلا خاجی 1397
  27. اندازه گیری مقدار سرب در شیر خام تولید شده در استان لرستان با استفاده از Atomic Absorbtion
    فاطمه یدالله پورسرستی 1397
  28. مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
    فاضله طالبی 1397
  29. بررسی خصوصیات شیمیایی ومیکروبی پنیرسیاهمزگی(پنیر سنتی استان گیلان )وجدا سازی باکتریهای اسید لاکتیک با استفاده از روشهای کشت و آنالیز 16rDNA
    راضیه پرتوی 1396
  30. تشخیص برخی از روغنهای گیاهی در چربی شیر به روش PCR
    غزال نعمتی 1396
  31. بررسی تاثیر اسانس زیره سیاه (Bunium Persiecum Boiss) بر کاهش تولید هیستامین و تیرامین و پروفایل میکروبی پنیر گودا
    پگاه طاهرخانی 1396
  32. مطالعه بقائ باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس میکروکپسوله شده با آلژینات و کیتوزان در شرایط شبه سازی شده معدی - روده ای و در مدل نوشیدنی
    سپیده عباس زاده 1396
  33. مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغ
    هادی پورجعفر 1396
  34. اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیک
    بهشاد نوع دوست 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    امیرحسام شاکری 1403
  2. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
    محمدامین ملک محمدی 1403
  3. مطالعه اثر عصاره گیاه بابا آدم بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست سینبیوتیک
    المیرا ونکی 1402
  4. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
    سحر رفان 1401
  5. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
    شایسته مرآتی 1401
  6. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
    کیمیا جلالی 1401
  7. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
    مرجان قاسملو 1400
  8. بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
    مهشید عرفانپور 1400
  9. ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
    سها آقائیان 1399
  10. اثر عصاره آبی استویا ریبودیانا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیقیدیوم میکرو کپسوله شده با آلرژینات و کیتوزان و بررسی خصوصیات حسی در بستنی سیمبیوتیک
    سید عطاء الحق بنوری 1398
  11. ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
    آزیتا فرکی 1398
  12. مطالعه فعالیت لخته گی و عملکرد پروتئولیتگی قارچ اوریکولاریا اوریکولا و پتانسیل آن در تولید پنیر فتا
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1398
  13. تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وبیفیدیوباکتریوم بیفیدوم در پنیر فتا
    ساناز امید 1398
  14. مطالعه اثر عصاره ای چای سبز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی ماست شین بیوتیک
    فاطمه رحمانی 1397