پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/08/25
نگین نوری
دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی
رساله های دکتری
-
افزایش مدت زمان ماندگاری پروبیوتیک ها در ماست پروبیوتیکی غنی شده با عصاره آبی جوانه گندم در دمای یخچال و محیط
ناهید وثوقی کیاسری 1403 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی برموم بر برخی از باکتری های بیماری زای غذازاد
معصومه سعیدی 1403 -
بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی در جلوگیری از رشد قارچ پنی سیلیوم سیترینوم در پنیر پیتزا
پری ناز عاطفی 1403 -
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی 1402 -
بررسی آلودگی شیرخشکهای صنعتی
مهیار رئیسیان 1402 -
مطالعه اثر اسانس آنیسون بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در شرایط یخچالی
مهسا رحیمی سیاهکل محله 1402 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
محمد مجدی 1402 -
مطالعه اثر ترکیبی اسانسهای زنیان
عسل احمدی 1402 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های PLA حاوی اسانس انیسون به روش انتشار دیسک
سحر مختاری 1402 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 1402 -
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری 1402 -
اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
سما شریفی 1402 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید-کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی 1402 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
فاطمه پریز 1401 -
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1401 -
مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
نفیسه علی قاضی کلهرودی 1400 -
تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
عسل احمدی 1399 -
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
محمد رضائی 1399 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
فاطمه محمدخان 1398 -
بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
عذرا فرهنگ فر 1398 -
مطالعه اثر سمیت سلولی و سرطان زایی عصاره های مختلف گیاه گلپر در شرایط برون تنی
زهرا امانی 1398 -
ارزیابی خطر آفلاتوکسین M1 ناشی از مصرف شیر در کشور
حمید خانقاهی ابیانه 1398 -
مطالعه اثر میکروکپسوله کردن با آلژینات-کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس در بستنی پروبیوتیکی
مایسا اق 1397 -
مطالعه اثر ضدمیکروبی بر پایه PLA حاوی غلظت های مختلف اسانس پونه کوهی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتری های بیماریزای غذا زاد
معصومه سعیدی 1397 -
بررسی اثرات
مجتبی رجبیان 1397 -
مطالعه اثر عصاره چای سبز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدوباکتریوم لاکتیس میکروکپسوله شده با آلرژینات-کیتوزان در بستنی سیمبیوتیک
لیلا خاجی 1397 -
اندازه گیری مقدار سرب در شیر خام تولید شده در استان لرستان با استفاده از Atomic Absorbtion
فاطمه یدالله پورسرستی 1397 -
مطالعه اولیه برخی ویژگیهای میکروبی و شیمیایی
فاضله طالبی 1397 -
بررسی خصوصیات شیمیایی ومیکروبی پنیرسیاهمزگی(پنیر سنتی استان گیلان )وجدا سازی باکتریهای اسید لاکتیک با استفاده از روشهای کشت و آنالیز 16rDNA
راضیه پرتوی 1396 -
تشخیص برخی از روغنهای گیاهی در چربی شیر به روش PCR
غزال نعمتی 1396 -
بررسی تاثیر اسانس زیره سیاه (Bunium Persiecum Boiss) بر کاهش تولید هیستامین و تیرامین و پروفایل میکروبی پنیر گودا
پگاه طاهرخانی 1396 -
مطالعه بقائ باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوس میکروکپسوله شده با آلژینات و کیتوزان در شرایط شبه سازی شده معدی - روده ای و در مدل نوشیدنی
سپیده عباس زاده 1396 -
مطالعه زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده با آلرژینات کلسیم- کیتوزان ونانو ذرات اودوراژیت تحت شرایط شبیه سازی شده معدی - روده ای در طی نگهداری در ماست و دوغ
هادی پورجعفر 1396 -
اثر عصاره آبی چای سبز نانوکپسوله بر بقای لاکتوباسیلوس کازئی و بیفیدو باکتربوم لاکتیس و خواص حسی بستنی سیمبیوتیک
بهشاد نوع دوست 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری 1403 -
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی 1403 -
مطالعه اثر عصاره گیاه بابا آدم بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست سینبیوتیک
المیرا ونکی 1402 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان 1401 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
شایسته مرآتی 1401 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
کیمیا جلالی 1401 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
مرجان قاسملو 1400 -
بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
مهشید عرفانپور 1400 -
ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
سها آقائیان 1399 -
اثر عصاره آبی استویا ریبودیانا بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیقیدیوم میکرو کپسوله شده با آلرژینات و کیتوزان و بررسی خصوصیات حسی در بستنی سیمبیوتیک
سید عطاء الحق بنوری 1398 -
ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
آزیتا فرکی 1398 -
مطالعه فعالیت لخته گی و عملکرد پروتئولیتگی قارچ اوریکولاریا اوریکولا و پتانسیل آن در تولید پنیر فتا
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 1398 -
تاثیر جاذب اکسیژن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس وبیفیدیوباکتریوم بیفیدوم در پنیر فتا
ساناز امید 1398 -
مطالعه اثر عصاره ای چای سبز بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات فیزیک و شیمیایی و حسی ماست شین بیوتیک
فاطمه رحمانی 1397