سیدسعید میرزرگر

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

سیدسعید میرزرگر

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و بیماری های آبزیان

رساله های دکتری

  1. جداسازی ، شناسایی و ارزیابی ویژگی پروبیوتیکی (درون تنی و برون تنی) گونه های باسیلوسی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان مزارع چهارمحال و بختیاری
    معصومه بشیری 1403
  2. ارزیابی اثرات مونو آمونیوم فسفات (MAP، به عنوان مکمل غذایی تامین کننده فسفر در آبزیان) بر روی برخی فاکتور های بیوشیمیایی خون، آنالیز لاشه و میزان رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان
    فائزه دهقان توران پشتی 1402
  3. تاثیر پروبیوتیک دریایی لاکتوباسیلوس پلانتاروم به تنهایی و همراه با بتاگلوکان در جیره غذایی بر شاخص های رشد، فعالیت آنزیم های گوارشی ، سیستم آنتیاکسیدانی و جمعیت باکتری های اسید لاکتیک در ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus arabicus)
    مهدیه نصیرپورشهرضا 1402
  4. : مطالعه اثر اسانس زنیان (Trachyspermum ammi) بر روی انگل ایکتیفتیریوس مولتی فیلیئیس جدا شده از ماهی در شرایط برون تنی
    محمد اسماعیل زاده 1402
  5. بررسی عصاره الکی چای سبز (Camellia sinensis) در درمان وپیشگیری از مرحله عفونی زای انگل ایکتیو فتیریو مولتی فیلیس (Ichthyophthirius multifiliis) در شرایط آزمایشگاهی و میدانی و بررسی تاثیر آن برروی نفوذ پذیری غشای انگل با استفاده از رنگ آمیزی فلئورسنت
    مهسا شهبازی 1402
  6. بررسی اثر محلول ضدعفونی‌کننده IMC ORGA در درمان انگل ایکتیفتیریوس مولتی فیلیئیس در شرایط درون تنی (in vivo)
    امیرپارسا عزیزی 1401
  7. جداسازی شناسایی و تعیین مقاومت باکتریایی ایزوله های استرپتوکوکوس اینیایی لاکتوکوکوس گارویه و یرسینیا راکری در برخی مزارع قزل آلای کشور
    کامبیز رخشانی مهر 1401
  8. اثر عصاره الکلی گیاه مامیران کبیر Chelidonium majus L بر انگل ایکتیوفتیریوس مولتی فیلییس Ichthyophthirius multifiliis در شرایط آزمایشگاهی و میدانی in vivo و in vitro
    زهرا علیجان پور 1401
  9. بررسی خواص بیهوش کنندگی تیمول (thymol) و 8.1 سینئول(cineol&1) و اثرات بیوشیمیایی آن در ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)
    رضا حبیب نژادروشن 1400
  10. ارزیابی عصاره الکلی برگ گیاه گارم زنگی Terminalia Catappa L بر انگل ایکتیوفتیریوس مولتی فیلییس Ichthyophthirius multifiliisدر ماهی زبرا Danio rerio
    المیرا یزدانی انارکی 1400
  11. اثر عصاره اتانولی آویشن شیراز (Zataria multiflora)بر انگل ایکتیوفتریوس مولتی فیلیس (Ichthyo Phthirius multhillis) در ماهی زبرا (Danio rerio)
    بی بی مهسا جوادی موسوی 1399
  12. بررسی اثرات سموم فلوئیکامید و لوفنورون بر شاخص های ایمنی خونی و بیان ژن های آنتی اکسیدانی آبشش در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpo
    ملیکا باعث 1399
  13. تاثیر استفاده از غلظتهای مختلف اسید یفایر دی فرمات سدیم و پروبیوتیک در جیره غذائی بر فعالیت آنزیم های گوارشی، تغییرات مورفولوژی و ساختاری روده و برخی شاخص های رشد در ماهی آزاد دریای خزر(Salmo Trutta Kessler Caspius)
    سیدحامد کلانتریان 1398
  14. ارزیابی LC50 توکسیکوکینتیک اسانس زیره سیاه در ماهی قزل آلای رنگین کمان
    هادی تبرایی 1397
  15. مطالعه برخی شاخص های استرس، آنزیم های سرم و هماتولوژیک ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss در شرایط بیهوشی با میرسن در مقایسه با یوجینول
    مهیار یساری 1397
  16. مطالعه فراوانی آلل های مجتمع عمده پذیرش بافتی HLA-DRBI مرتبط با مقاومت و حساسیت به سل در استان های گلستان و سیستان و بلوچستان
    سیدصادق بنی عقیل 1397
  17. بررسی سمیت حشره کش ایندوکساکارب بر شاخص های بیوشیمیایی، آنزیمی و هورمون های تیروئیدی خون، هیستوپاتولوژی و توانایی پاسخ به استرس در ماهی کپور معمولی Cyprinus Carpio
    ملیکا قلیچ پور 1397
  18. مطالعه تاثیر برخی فاکتورهای محیطی بر رفتار رشد استرپتوکوکوس اینیاییStreptococcus iniae
    فرزاد صالحی 1396
  19. مطالعه اثر سنبیوسیس بین فروکتوالیگوساکارید و مانان الیگوساکارید با باکتری باسیلوس سابتلیس و لا کتوکوکوس لاکتیس در شرایط آزمایشگاهی و تاثیر آن بر شاخصهای رشد، ایمنی و فعالیت آنزیمی بچه ماهی سفید دریای خزر
    غلامرضا بادزهره 1396
  20. تشخیص مولکولی استرپتوکوکوسی های گرم و مثبت
    سمیه حقیقی کارسیدانی 1396
  21. مطالعه اثرات بیهوشی ناشی از الکتریسیته
    حسنی قلی پور کنعانی 1396
  22. مطالعه تاثیر برخی از عوامل محیطی
    شاپور کاکولکی 1396
  23. پروژه
    فرخ بهتاش 1396
  24. بررسی بیماریزایی استرپتوکوکوس اینیایی
    محمد مازندرانی 1396
  25. مطالعه تنوع ژنتیکی استرپتوکوکوس
    اسماعیل پیرعلی خیرابادی 1396
  26. جداسازی ومطالعه ویژگی فنوتیپی و مولکولی جدایه های یرسینیا راکری (عامل یرسینیوزیس) در مزارع قزل آلای ایران
    شلاله موسوی 1396
  27. مطالعه سستودهای انگلی در چند گونه از ماهیان خلیج فارس
    پولین شهره 1396
  28. تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر میزان بیان ژنهای epsD لاکتوکوکوس گارویه
    سمیرا محمدیان 1396
  29. مطالعه مرفولوژیکی ترماتودهای انگلی در 5 گونه از ماهیان خلیج فارس
    مرضیه حیدری 1396
  30. تاثیر ادجوانت مونتاناید بر کارائی واکسن یرسینیوزیس در ماهی قزل آلای رنگین کمان onchorhyncus mykiss
    عباس مختاری 1396
  31. مطالعه اثر عصاره تام و اسانس زیره سبز Cuminum cyminum و رزماری Rosmarinus officinalis بر علیه سویه های مختلف لاکتوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی In vitro
    احمد رفیعی پور 1396
  32. مطالعه برخی پاسخهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhyncus mykiss به آنتی ژن سلول کامل یرسینیاراکری حاوی محرک ایمنی G2
    شفیق شفیعی 1396
  33. تاثیر پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم L.Plantarum kc426951 بر برخی شاخصهای رشد و ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان واکسینه شده با واکسن یرسینیوس ساخت داخل
    کمیل پاکزاد 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. اثر دو نوع افزودنی‌های خوراکی AGRIMOS و XPC بر شاخص‌های رشد ماهی قزل‌آلا
    سمیه نصیری دشتکی 1401
  2. بررسی غلظت نیمه کشندگی(oLC) سمیت اسانس مرزن جوش( Origanum spp ) بر روی ماهی قزل آلای رنگین کمان
    هستی بوجاری 1398
  3. بررسی جلبک های سمی برخی عوامل کیفیت آب در استخرهای دارای سابقه تلفات تابستانه کپورماهیان استان گیلان
    محمود ابراهیم زاده بازقلعه 1397
  4. بدون اطلاعات
    عبدالجلیل محمودی 1397
  5. بررسی اثرات گیاه آویشن باغی Thymus vulgaris و مورد سبز Myrtus communis بر استرپتوکوکوس اینیایی
    سیدعبدل حبیبی 1396
  6. بررسی آلودگی به انگل های خارجی در ماهی زینتی کوی
    مینا سادات فرازنده مهر 1396
  7. مقایسه اثر AGRIMOS و XPC بر برخی شاخص های رشد ماهی قزل آلا
    سمیه نصیری دشتکی 1396
  8. بررسی اثر ضد انگلی اسیدتانیک بر انگل ایکتیوفتیریوس مولتی فیلیئیس در شرایط آزمایشگاهی
    سیدجلیل علوی نیا 1396
  9. بررسی آلودگی با انگل های خارجی در 2 گونه ماهی زینتی از خانواده پنگاسیده
    مریم السادات میردامادی 1396
  10. مطالعه نقش احتمالی برخی فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب در بروز تلفات مزارع پرورش کپور ماهیان استان گلستان
    رحیمه توینقلی 1396
  11. بررسی فعالیت ضدباکتریای اسانس گیاه آویشن باغی بر میزان رشد باکتری آئروموناس هیدروفیبلا به روش آزمایشگاهی
    فرخنده امیری 1396
  12. مطالعه تاثیر پراستیک اسید علیه برخی پاتوژن های ماهی
    فریدون حسنی 1396