Afshin Akhondzadeh Basti

Professor

Update: 2024-11-21

Afshin Akhondzadeh Basti

Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control

P.H.D dissertations

  1. اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    سمانه خانی 2024
  2. مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
    صداقت شیرزاد 2024
  3. ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
    پرنیان فرزانگان بیدگلی 2024
  4. اثر اسيداستيك بر لگاريتم رشد ويبريوپاراهموليتملوكس
    حمزه ملک نیا 2023
  5. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس زيره بر برخي خصوصيات ميكروبي و شيميايي گوشت چرخ كرده گاو
    فاطمه عشقی نژاد 2023
  6. مطالعه تاثير سويه
    رضا اسدالله نژاد رودبنه 2023
  7. اثر تركيبي اسانسهاي زنيان و گلپوره بر باكتريهاي استافيلوكوكوس اورئوس و اشرشياكلي
    معصومه دلیجه 2023
  8. اثر اسيد
    محمدرضا محمدیان 2023
  9. ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
    مهدی مهرزاد صدقیانی 2023
  10. بررسي وجود آلودگي پنيرساهمزگي به ليستر يا مونوسيتوجنز
    سپیده فلاح 2023
  11. تعيين ميزان حداقل غلظت بازدارندگي و حداقل غلظت كشندگي اسانس زيره
    حجت اکبری 2023
  12. " مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
    مریم آجورلو 2023
  13. "مطالعه اثر فيلم‌هاي PLA حاوي اسانس زيره سياه و نانو كيتوزان بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزا آلا"
    رضا تیموری فرد 2023
  14. مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو كيتوزان حاوي زيره سياه بر افزايش زمان ماندگاري گوشت مرغ بسته بندي شده در شرايط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دماي يخچالي
    وحید امجد 2023
  15. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 2023
  16. " اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
    فرامرز امیری 2023
  17. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
    مریم عطایی 2023
  18. مطالعه تاثیر سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG روی رشد و انتروتوکسین زایی باکتری استافیلوکوکوس ارئوس 29213 ATCC
    محمدرضا مختاری هویه 2023
  19. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیراز ی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
    بهاره عبدی 2023
  20. تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
    نیما بابلانی مقدم 2023
  21. مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلمهاي تهيه شده از كيتوزان و جدايه پروتئين آب پنير حاوي اسانس سير و انساس سير نانوانكپسوله بر برخي باكتريهاي بيماريزا
    مایسا یگان محمدی دوجی 2022
  22. مطالعه خصوصیات فیزیکی -مکانیکی فیلمهای ژلاتین /کتیرا حاوی اسانس های گاو زیزه کاکوتی کوهی و اثر ضدمیکروبی آنها بر برخی باکتریهای بیماریزائی غذزاد.
    کوثر عقبائی 2022
  23. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 2022
  24. مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2022
  25. مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
    سیدمهدی سرکشیک 2022
  26. ارايه ي فرمولاسيون جيره اضطراري عملگرا با ماندگاري بالا
    آراسب دباغ مقدم 2022
  27. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
    محمد مجدی 2021
  28. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
    سمیرا فیاض فر 2021
  29. مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
    نفیسه علی قاضی کلهرودی 2021
  30. مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
    عیسی محمدپورفرد 2021
  31. تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
    بابک پاک بین 2020
  32. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
    محمد رضائی 2020
  33. ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
    سونیا شجاع قره باغ 2020
  34. مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
    فاطمه محمدخان 2020
  35. مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت كشنده اسانس كاكوتي در سويه پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس جي جي
    محبوبه باقری 2019
  36. بررسی خصوصیات پروبیوتیکی سویه های لاکتو با سیلوس پلانتاوم جدا شده از پنیر سنتی سیاهمزگی
    عذرا فرهنگ فر 2019
  37. مطالعه اثر سميت سلولي و سرطان زايي عصاره هاي مختلف گياه گلپر در شرايط برون تني
    زهرا امانی 2019
  38. ارزيابي روش Reverse line blot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
    ضیغم التغلبی 2019
  39. اثر اسانس
    یدالله سام خانیانی 2018
  40. طراحی روش زی گلستریدیوم پر فرنجنز با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با کیفیت بالا
    نسیم اگاهی 2018
  41. مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زنيان بر زمان ماندگاري فيله مرغ در دماي 4 درجه سانيگراد
    فاطمه مرادی 2018
  42. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
    سونیا شجاع قره باغ 2018
  43. اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین 2اشریشیاکولی 7H157O
    کورش رمضانی کارگر 2018
  44. پايان
    مهدی جمالی توتکانی 2018
  45. اثر اسانس
    ای ناز یمرلی 2018
  46. مطالعه اثر اسانس سير Allium sativuml نانو ليپوزومي بر بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي o15:H7 در دماي 25 درجه سانتيگراد
    فاطمه محمد خان 2018
  47. اثر عصاره الكل پتال زعفران برلگاريتم درصد احتمال رشد ويبريو پاراهموليتيكوس
    فرهاد شیراحمدقلعه باغی 2018
  48. .مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
    محمدرضا محمدیان 2018
  49. مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
    محبوبه باقری 2018
  50. مطالعه ژنوتيپي مقاومت آنتي بيوتيكي، عوامل حدت و آنتروتوكسين هاي استافيلوكوكوس آرئوس جداشده از انواع غذاهاي بيمارستاني در برخي از بيمارستان هاي شهر اصفهان
    فرهاد صفرپوردهکردی 2018
  51. مطالعه اثر فيلم هاي بر پايه پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس آويشن شيرازي، عصاره اتانولي بره موم و نانو ذرات سلولز بر ميزان نگهداري كالباس بسته بندي شده در شرايط خلاء
    محمدرضا رضائی گلستانی 2018
  52. تاثير همزماني سويه پروبيوتيكي لاكتوباسيلوس كازئي (L.casei) و اسانس سير (Allium sativum L) بر روي ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 در اشرشياكلي O157:H7
    مهدی طاهری 2018
  53. مطالعه مقايسه اي ژن هاي بيماريزا CDT كامپيلو باكترهاي ژوژوني و كامپيلوباكتر كلي جدا شده از نمونه هاي جوجه هاي گوشتي، بلدرچين و بوقلمون و مقايسه آنها با جدايه هاي انساني
    روجا شجاعی کاوان 2018
  54. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي عصاره اتانولي بر موم نانوذرات سلولزو اسانس كاكوتي كوهي بر خصوصيات ميكروبي شيميايي و حسي گوشت چرخ كرده گاو
    نسیم شاویسی 2018
  55. مطالعه اثرفيلمهاي بر پايه كيتوزان و جدايه هاي پروتئين آب پنير حاوي غلظت هاي مختلف اسانس سير واسانس نانو كپسوله سير بر خصوصيات كالباس بسته بندي شده در خلا و الگوي رشد كلستريديوم پر فرنجنس تيپ A
    نرجس چراغی 2018
  56. اثرهاي ضد آسپيرژيلوس و ضد آفلاتوكسين اسانسهاي گياهي زيره سبز
    محمدحسن مینوئیان حقیقی 2018
  57. مطالعه ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و مكانيكي، آنتي اكسيداني و آنتي ميكروبي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه بيوپليمر كيتوزان و حاوي اسانس سير نانوانكپسوله جهت كاربرد در صنايع بسته بندي گوشت مرغ
    ابراهیم مولایی اقایی 2018
  58. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
    مینا خدایاری 2018
  59. بررسي تاثير اسانس زيره سياه (Bunium Persiecum Boiss) بر كاهش توليد هيستامين و تيرامين و پروفايل ميكروبي پنير گودا
    پگاه طاهرخانی 2018
  60. تاثير اسانس سير Allium sativum L نانو كپسوله بر روي رشد و ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي O157, H7
    علی ذبیحی محمودآبادی 2018
  61. اثر اسانس شيرازي بر بيان ژني انتروتوكسين Aاستافيلوكوكوس ارئوس
    مریم عزیزخانی 2018
  62. مطالعه اثر پروپوليس واسانس آويشن شيرازي
    مریم عطائی 2018
  63. تاثير اسانس آويشن شيرازي Zataria multiflora boiss,essential oil نانوليپوزومي بر رشد و بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكولاي O157:H7
    سید امین خطیبی 2018
  64. مطالعه اثر اسانس آويشن شيرازي روي رشد و توليد سيترينين بوسيله پني سيليوم سيترينوم در روند نگهداري پنير سفيد
    فاطمه اکرمی مهاجری 2018
  65. مطالعه اثر غلظتهاي مختلف اسانس شيرازي
    علی خنجری 2018
  66. تاثير پروبيوتيكهابرروي بيان ژني
    مهنوش پارسایی مهر 2018
  67. ارزيابي شيميايي اسانس مرزه
    فهیمه توریان 2018
  68. بررسي خصوصيات شيميايي وميكروبي پنيرسياهمزگي(پنير سنتي استان گيلان )وجدا سازي باكتريهاي اسيد لاكتيك با استفاده از روشهاي كشت و آناليز 16rDNA
    راضیه پرتوی 2018
  69. مطالعه اثر درجه حرارت و پرتودهي
    بهادر حاجی محمدی 2018
  70. تشخيص برخي از روغنهاي گياهي در چربي شير به روش PCR
    غزال نعمتی 2018
  71. مطالعه زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده با آلرژينات كلسيم- كيتوزان ونانو ذرات اودوراژيت تحت شرايط شبيه سازي شده معدي - روده اي در طي نگهداري در ماست و دوغ
    هادی پورجعفر 2018
  72. اثر عصاره آبي چاي سبز نانوكپسوله بر بقاي لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدو باكتربوم لاكتيس و خواص حسي بستني سيمبيوتيك
    بهشاد نوع دوست 2018

Master Theses

  1. ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
    مهگل احمدیان 2024
  2. اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    امیرحسام شاکری 2024
  3. مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
    یسنا زرگری 2023
  4. بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
    کیانوش برزگرمحمدی 2023
  5. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 2023
  6. اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
    فرشته قدمی 2023
  7. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
    کیمیا جلالی 2022
  8. بررسی آلودگی میکروبی یخچال های نگهداری موادغذایی در سطح عرضه شهر شیراز
    منوچهر صادقی 2022
  9. ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
    داود سلیمانی 2021
  10. بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
    الهام طاهری باورساد 2021
  11. اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس زنيان بر زمان نگهداري فيله مرغ و كنترل اشريشياكولاي O157 H7 در دماي يخچالي
    عزیز الرحمن خالد 2019
  12. مطالعه اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس دارچين و ليزوزيم بر افزايش زمان ماندگاري و كنترل ليستريا مونوسيتوژنز در فيله ماهي كپور در دماي يخچالي
    ندا جلالیان 2019
  13. مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
    ایمان همتی زاد 2018
  14. مطالعه اثر فيلم ژلاتين تقويت شده با نانوسلولز حاوي اسانس هاي زيره سياه و كاكوتي كوهي بر برخي از خصوصيات ميكروبي، شيميايي و حسي گوشت مرغ
    اصلان دلیلان 2018
  15. پایان نامه
    محمودشاکر جواد 2018