پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
Professor
Update: 2024-12-04
Abolfazl Kamkar
Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control
P.H.D dissertations
-
اثر عصاره آبي گياه خالواش بر مدت زمان ماندگاري و كيفيت ماهي كپور نقره اي در حالت نگهداري سرد
فاطمه فلاح پورکوتنایی 2023 -
مطالعه ويژگيهاي ميكروبي و شيميايي گوشت مرغ بسته بندي شده با فيلم هاي كيتوزان حاوي انسانس زيره سياه در دماي يخچالي
محبوبه اولادی عباس آبادی 2023 -
ارزيابي تاثير عصاره اتانولي مرزه ايراني روي پايداري اكسيد اتيوروغن سويا
مریم باقرزاده 2023 -
مطالعه اثر آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي عصاره هاي آبي و الكل گياهي مرزه ايراني در شرايط آزمايشگاهي
مهدیه جعفری 2023 -
مطالعه ويژگيهاي شيميايي گوشت مرغ بسته بندي شده با فيلم كيتوزان حاوي اسانس پونه و نگهداري شده در دماي يخچالي
ملیکا باعث 2023 -
" ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
فائزه یادگار 2023 -
ارزيابي تاثير عصاره متانولي مرزه ايراني روي پايداري اكسيداتيو روغن سويا
سمیرا سعادت جو 2023 -
ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
مریم محمدیان تبریزی 2023 -
اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
فاطمه جعفری 2023 -
فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی بر پایه بیوپلیمرهای جدایه پروتیینی آب پنیر و کیتوزان با روش های DPPH و سیستم مدل بیاکاروتن-لینولییک اسید
زهرا شکری 2022 -
ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
تکتم باقری 2022 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 2022 -
ارايه ي فرمولاسيون جيره اضطراري عملگرا با ماندگاري بالا
آراسب دباغ مقدم 2022 -
مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
نگین کرمی 2021 -
بررسی ارتباط بین فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان واکنش قهوه ای شدن با خواص فیزیکوشیمیایی در نمونه های عسل سبلان و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی در شرایط نگهداری متفاوت
فاطمه قیطانچی 2020 -
مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
محیا مظفرذوق 2020 -
ارزيابي روش Reverse line bot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در سوسيس در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
طارق القصاب 2019 -
ميزان تركيبات فنلي فعاليتهاي آنتي راديكال و آنتي اكسيداني عسل سبلان
سارا خدابخشیان 2018 -
بررسي ويژگيهاي شيميايي عسل هاي عرضه شده در فروشگاههاي سطح شهر اردبيل
فاطمه قیطانچی 2018 -
مطالعات فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره آبی برگ زیتون در شرایط برون تنی
موژان ویلکـیجی 2018 -
مطالعه ويژگيهاي شيميايي گوشت مرغ پوشش داده شده با فيلم جدايه پروتييني آب پنير و حاوي اسانس پونه ،نگهداري شده در دماي 4 درجه سانتيگراد
مارال شیخلر 2018 -
مطالعه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي عصاره الكي برگ انگور در شرايط آزمايشگاهي
مژگان صادقی افراکتی 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
فاضله طالبی 2018 -
.مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
محمدرضا محمدیان 2018 -
بررسي ماندگاري گوشت مرغ به وسيله كربوكسي متيل سلولز نانو ذره اكسيد روي در تركيب با موسيلاژ باميه
حمید محمدی 2018 -
مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
محمدرضا محمدیان 2018 -
اندازه گيري كمي افلا توكسين B1
آزاده بیضائی 2018 -
تشخيص تيماري هاي مختلف حرارتي بر مقادير باقيمانده هاي تايلوزين و تيل مايكوزين در گوشت مرغ
علی حشمتی 2018 -
مطالعه ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و مكانيكي، آنتي اكسيداني و آنتي ميكروبي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه بيوپليمر كيتوزان و حاوي اسانس سير نانوانكپسوله جهت كاربرد در صنايع بسته بندي گوشت مرغ
ابراهیم مولایی اقایی 2018 -
تشخيص برخي از روغنهاي گياهي در چربي شير به روش PCR
غزال نعمتی 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
مینا خدایاری 2018 -
بررسي اثر مهار كنندگي مخمرهاي اوتاليزم
پیمان قجر بیگی 2018 -
ارزيابي شيميايي اسانس مرزه
فهیمه توریان 2018 -
اندازه گيري ميزان نيترات و بررسي عوامل موثر بر ميزان آن در سبزيجات اقتصادي و پر توليد در منطقه جيرفت
حسین دوماری 2018 -
بررسي كمي وكيفي اسانس وعصاره گياه
نبی شریعتی فر 2018
Master Theses
-
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد 2024 -
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی 2024 -
بررسي تاثير توام اسانس هاي گياهي دارچين، بهارنارنج و چاي سبز بر ويژگي هاي آنتي اكسيداني فيلم هيروكسي پروپيل متيل سلولز
احمد احمدی وردنجانی 2023 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
فاطمه کشاورزقارخونی 2022 -
مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
هستی ادیب 2022 -
مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
لیلا عباسی 2021 -
مطالعه اثر عصاره آبی میوه نسترن کوهی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی حسی و فیزیکو شیمیایی ماست
سیده شکوفه حسینی 2021 -
بررسي خواص فيزيكوشيميايي و فعاليت آنتي اكسيداني برندهاي معروف عسل توزيع شده در شهر تهران - ايران
عتیق الله میا خیل 2019 -
مطالعه اثر عصاره گياه بابا آدم بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات آنتي اكسيداني، حسي و فيزيكوشيميايي ماست سينبيوتيك
المیرا ونکی 2019