Abolfazl Kamkar

Professor

Update: 2024-12-04

Abolfazl Kamkar

Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control

P.H.D dissertations

  1. اثر عصاره آبي گياه خالواش بر مدت زمان ماندگاري و كيفيت ماهي كپور نقره اي در حالت نگهداري سرد
    فاطمه فلاح پورکوتنایی 2023
  2. مطالعه ويژگيهاي ميكروبي و شيميايي گوشت مرغ بسته بندي شده با فيلم هاي كيتوزان حاوي انسانس زيره سياه در دماي يخچالي
    محبوبه اولادی عباس آبادی 2023
  3. ارزيابي تاثير عصاره اتانولي مرزه ايراني روي پايداري اكسيد اتيوروغن سويا
    مریم باقرزاده 2023
  4. مطالعه اثر آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي عصاره هاي آبي و الكل گياهي مرزه ايراني در شرايط آزمايشگاهي
    مهدیه جعفری 2023
  5. مطالعه ويژگيهاي شيميايي گوشت مرغ بسته بندي شده با فيلم كيتوزان حاوي اسانس پونه و نگهداري شده در دماي يخچالي
    ملیکا باعث 2023
  6. " ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
    فائزه یادگار 2023
  7. ارزيابي تاثير عصاره متانولي مرزه ايراني روي پايداري اكسيداتيو روغن سويا
    سمیرا سعادت جو 2023
  8. ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
    مریم محمدیان تبریزی 2023
  9. اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
    فاطمه جعفری 2023
  10. فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی بر پایه بیوپلیمرهای جدایه پروتیینی آب پنیر و کیتوزان با روش های DPPH و سیستم مدل بیاکاروتن-لینولییک اسید
    زهرا شکری 2022
  11. ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
    تکتم باقری 2022
  12. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 2022
  13. ارايه ي فرمولاسيون جيره اضطراري عملگرا با ماندگاري بالا
    آراسب دباغ مقدم 2022
  14. مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
    نگین کرمی 2021
  15. بررسی ارتباط بین فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان واکنش قهوه ای شدن با خواص فیزیکوشیمیایی در نمونه های عسل سبلان و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی در شرایط نگهداری متفاوت
    فاطمه قیطانچی 2020
  16. مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
    محیا مظفرذوق 2020
  17. ارزيابي روش Reverse line bot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در سوسيس در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
    طارق القصاب 2019
  18. ميزان تركيبات فنلي فعاليتهاي آنتي راديكال و آنتي اكسيداني عسل سبلان
    سارا خدابخشیان 2018
  19. بررسي ويژگيهاي شيميايي عسل هاي عرضه شده در فروشگاههاي سطح شهر اردبيل
    فاطمه قیطانچی 2018
  20. مطالعات فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره آبی برگ زیتون در شرایط برون تنی
    موژان ویلکـیجی 2018
  21. مطالعه ويژگيهاي شيميايي گوشت مرغ پوشش داده شده با فيلم جدايه پروتييني آب پنير و حاوي اسانس پونه ،نگهداري شده در دماي 4 درجه سانتيگراد
    مارال شیخلر 2018
  22. مطالعه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي عصاره الكي برگ انگور در شرايط آزمايشگاهي
    مژگان صادقی افراکتی 2018
  23. مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
    فاضله طالبی 2018
  24. .مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
    محمدرضا محمدیان 2018
  25. بررسي ماندگاري گوشت مرغ به وسيله كربوكسي متيل سلولز نانو ذره اكسيد روي در تركيب با موسيلاژ باميه
    حمید محمدی 2018
  26. مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
    محمدرضا محمدیان 2018
  27. اندازه گيري كمي افلا توكسين B1
    آزاده بیضائی 2018
  28. تشخيص تيماري هاي مختلف حرارتي بر مقادير باقيمانده هاي تايلوزين و تيل مايكوزين در گوشت مرغ
    علی حشمتی 2018
  29. مطالعه ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و مكانيكي، آنتي اكسيداني و آنتي ميكروبي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه بيوپليمر كيتوزان و حاوي اسانس سير نانوانكپسوله جهت كاربرد در صنايع بسته بندي گوشت مرغ
    ابراهیم مولایی اقایی 2018
  30. تشخيص برخي از روغنهاي گياهي در چربي شير به روش PCR
    غزال نعمتی 2018
  31. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
    مینا خدایاری 2018
  32. بررسي اثر مهار كنندگي مخمرهاي اوتاليزم
    پیمان قجر بیگی 2018
  33. ارزيابي شيميايي اسانس مرزه
    فهیمه توریان 2018
  34. اندازه گيري ميزان نيترات و بررسي عوامل موثر بر ميزان آن در سبزيجات اقتصادي و پر توليد در منطقه جيرفت
    حسین دوماری 2018
  35. بررسي كمي وكيفي اسانس وعصاره گياه
    نبی شریعتی فر 2018

Master Theses

  1. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
    کیمیا بهرامی نژاد 2024
  2. بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
    مریم احمدی 2024
  3. بررسي تاثير توام اسانس هاي گياهي دارچين، بهارنارنج و چاي سبز بر ويژگي هاي آنتي اكسيداني فيلم هيروكسي پروپيل متيل سلولز
    احمد احمدی وردنجانی 2023
  4. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
    فاطمه کشاورزقارخونی 2022
  5. مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
    هستی ادیب 2022
  6. مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
    لیلا عباسی 2021
  7. مطالعه اثر عصاره آبی میوه نسترن کوهی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی حسی و فیزیکو شیمیایی ماست
    سیده شکوفه حسینی 2021
  8. بررسي خواص فيزيكوشيميايي و فعاليت آنتي اكسيداني برندهاي معروف عسل توزيع شده در شهر تهران - ايران
    عتیق الله میا خیل 2019
  9. مطالعه اثر عصاره گياه بابا آدم بر زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات آنتي اكسيداني، حسي و فيزيكوشيميايي ماست سينبيوتيك
    المیرا ونکی 2019