پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
ابوالفضل کامکار
دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی
رساله های دکتری
-
اثر عصاره آبی گیاه خالواش بر مدت زمان ماندگاری و کیفیت ماهی کپور نقره ای در حالت نگهداری سرد
فاطمه فلاح پورکوتنایی 1402 -
مطالعه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ بسته بندی شده با فیلم های کیتوزان حاوی انسانس زیره سیاه در دمای یخچالی
محبوبه اولادی عباس آبادی 1402 -
ارزیابی تاثیر عصاره اتانولی مرزه ایرانی روی پایداری اکسید اتیوروغن سویا
مریم باقرزاده 1402 -
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره های آبی و الکل گیاهی مرزه ایرانی در شرایط آزمایشگاهی
مهدیه جعفری 1402 -
مطالعه ویژگیهای شیمیایی گوشت مرغ بسته بندی شده با فیلم کیتوزان حاوی اسانس پونه و نگهداری شده در دمای یخچالی
ملیکا باعث 1402 -
" ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
فائزه یادگار 1402 -
ارزیابی تاثیر عصاره متانولی مرزه ایرانی روی پایداری اکسیداتیو روغن سویا
سمیرا سعادت جو 1402 -
ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
مریم محمدیان تبریزی 1402 -
اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
فاطمه جعفری 1402 -
فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی بر پایه بیوپلیمرهای جدایه پروتیینی آب پنیر و کیتوزان با روش های DPPH و سیستم مدل بیاکاروتن-لینولییک اسید
زهرا شکری 1401 -
ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
تکتم باقری 1401 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 1401 -
ارایه ی فرمولاسیون جیره اضطراری عملگرا با ماندگاری بالا
آراسب دباغ مقدم 1400 -
مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
نگین کرمی 1399 -
بررسی ارتباط بین فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان واکنش قهوه ای شدن با خواص فیزیکوشیمیایی در نمونه های عسل سبلان و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی در شرایط نگهداری متفاوت
فاطمه قیطانچی 1399 -
مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
محیا مظفرذوق 1398 -
ارزیابی روش Reverse line bot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در سوسیس در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
طارق القصاب 1398 -
میزان ترکیبات فنلی فعالیتهای آنتی رادیکال و آنتی اکسیدانی عسل سبلان
سارا خدابخشیان 1397 -
بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های عرضه شده در فروشگاههای سطح شهر اردبیل
فاطمه قیطانچی 1397 -
مطالعات فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره آبی برگ زیتون در شرایط برون تنی
موژان ویلکـیجی 1397 -
مطالعه ویژگیهای شیمیایی گوشت مرغ پوشش داده شده با فیلم جدایه پروتیینی آب پنیر و حاوی اسانس پونه ،نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
مارال شیخلر 1397 -
مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره الکی برگ انگور در شرایط آزمایشگاهی
مژگان صادقی افراکتی 1397 -
مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
فاضله طالبی 1397 -
.مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
محمدرضا محمدیان 1397 -
بررسی ماندگاری گوشت مرغ به وسیله کربوکسی متیل سلولز نانو ذره اکسید روی در ترکیب با موسیلاژ بامیه
حمید محمدی 1397 -
مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
محمدرضا محمدیان 1397 -
اندازه گیری کمی افلا توکسین B1
آزاده بیضائی 1396 -
تشخیص تیماری های مختلف حرارتی بر مقادیر باقیمانده های تایلوزین و تیل مایکوزین در گوشت مرغ
علی حشمتی 1396 -
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغ
ابراهیم مولایی اقایی 1396 -
تشخیص برخی از روغنهای گیاهی در چربی شیر به روش PCR
غزال نعمتی 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
مینا خدایاری 1396 -
بررسی اثر مهار کنندگی مخمرهای اوتالیزم
پیمان قجر بیگی 1396 -
ارزیابی شیمیایی اسانس مرزه
فهیمه توریان 1396 -
اندازه گیری میزان نیترات و بررسی عوامل موثر بر میزان آن در سبزیجات اقتصادی و پر تولید در منطقه جیرفت
حسین دوماری 1396 -
بررسی کمی وکیفی اسانس وعصاره گیاه
نبی شریعتی فر 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد 1403 -
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی 1402 -
بررسی تاثیر توام اسانس های گیاهی دارچین، بهارنارنج و چای سبز بر ویژگی های آنتی اکسیدانی فیلم هیروکسی پروپیل متیل سلولز
احمد احمدی وردنجانی 1402 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
فاطمه کشاورزقارخونی 1401 -
مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
هستی ادیب 1401 -
مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
لیلا عباسی 1399 -
مطالعه اثر عصاره آبی میوه نسترن کوهی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی حسی و فیزیکو شیمیایی ماست
سیده شکوفه حسینی 1399 -
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی برندهای معروف عسل توزیع شده در شهر تهران - ایران
عتیق الله میا خیل 1398 -
مطالعه اثر عصاره گیاه بابا آدم بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست سینبیوتیک
المیرا ونکی 1398