ابوالفضل کامکار

استاد

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

ابوالفضل کامکار

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی

رساله های دکتری

  1. اثر عصاره آبی گیاه خالواش بر مدت زمان ماندگاری و کیفیت ماهی کپور نقره ای در حالت نگهداری سرد
    فاطمه فلاح پورکوتنایی 1402
  2. مطالعه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ بسته بندی شده با فیلم های کیتوزان حاوی انسانس زیره سیاه در دمای یخچالی
    محبوبه اولادی عباس آبادی 1402
  3. ارزیابی تاثیر عصاره اتانولی مرزه ایرانی روی پایداری اکسید اتیوروغن سویا
    مریم باقرزاده 1402
  4. مطالعه اثر آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره های آبی و الکل گیاهی مرزه ایرانی در شرایط آزمایشگاهی
    مهدیه جعفری 1402
  5. مطالعه ویژگیهای شیمیایی گوشت مرغ بسته بندی شده با فیلم کیتوزان حاوی اسانس پونه و نگهداری شده در دمای یخچالی
    ملیکا باعث 1402
  6. " ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
    فائزه یادگار 1402
  7. ارزیابی تاثیر عصاره متانولی مرزه ایرانی روی پایداری اکسیداتیو روغن سویا
    سمیرا سعادت جو 1402
  8. ارزیابی فعالیت مهار رادیکالی و آنتی اکسیدانی عصاره زیره سبز ایرانی
    مریم محمدیان تبریزی 1402
  9. اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
    فاطمه جعفری 1402
  10. فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم های خوراکی بر پایه بیوپلیمرهای جدایه پروتیینی آب پنیر و کیتوزان با روش های DPPH و سیستم مدل بیاکاروتن-لینولییک اسید
    زهرا شکری 1401
  11. ارزیابی تجمع برخی فلزات سنگین در ماهیان خوراکی صید شده از خلیج گرگان با تاکید بر سلامت انسان و ارزیابی خطر سرطانزایی
    تکتم باقری 1401
  12. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 1401
  13. ارایه ی فرمولاسیون جیره اضطراری عملگرا با ماندگاری بالا
    آراسب دباغ مقدم 1400
  14. مطالعه تاثیر افزودن اسانس کاکوتی کوهی (Ziziphora clinopodioides) و روغن های گیاهی بر ویژگیهای فیزیکی، ساختاری، آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی فیلم بر پایه کیتوزان-موسیلاژ دانه کتان و کاربرد آن بر مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده ماهی قزل آلا.
    نگین کرمی 1399
  15. بررسی ارتباط بین فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان واکنش قهوه ای شدن با خواص فیزیکوشیمیایی در نمونه های عسل سبلان و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی در شرایط نگهداری متفاوت
    فاطمه قیطانچی 1399
  16. مطالعه اثر فیلم پروبیوتیک کربوکسی متیل سلولز -کازئینات سدیم حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر بقاء باکتری لیستریا مونوسیتوژنز و خصوصیات میکربی، شیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا .
    محیا مظفرذوق 1398
  17. ارزیابی روش Reverse line bot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در سوسیس در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
    طارق القصاب 1398
  18. میزان ترکیبات فنلی فعالیتهای آنتی رادیکال و آنتی اکسیدانی عسل سبلان
    سارا خدابخشیان 1397
  19. بررسی ویژگیهای شیمیایی عسل های عرضه شده در فروشگاههای سطح شهر اردبیل
    فاطمه قیطانچی 1397
  20. مطالعات فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره آبی برگ زیتون در شرایط برون تنی
    موژان ویلکـیجی 1397
  21. مطالعه ویژگیهای شیمیایی گوشت مرغ پوشش داده شده با فیلم جدایه پروتیینی آب پنیر و حاوی اسانس پونه ،نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتیگراد
    مارال شیخلر 1397
  22. مطالعه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی عصاره الکی برگ انگور در شرایط آزمایشگاهی
    مژگان صادقی افراکتی 1397
  23. مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
    فاضله طالبی 1397
  24. .مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
    محمدرضا محمدیان 1397
  25. بررسی ماندگاری گوشت مرغ به وسیله کربوکسی متیل سلولز نانو ذره اکسید روی در ترکیب با موسیلاژ بامیه
    حمید محمدی 1397
  26. مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
    محمدرضا محمدیان 1397
  27. اندازه گیری کمی افلا توکسین B1
    آزاده بیضائی 1396
  28. تشخیص تیماری های مختلف حرارتی بر مقادیر باقیمانده های تایلوزین و تیل مایکوزین در گوشت مرغ
    علی حشمتی 1396
  29. مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغ
    ابراهیم مولایی اقایی 1396
  30. تشخیص برخی از روغنهای گیاهی در چربی شیر به روش PCR
    غزال نعمتی 1396
  31. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
    مینا خدایاری 1396
  32. بررسی اثر مهار کنندگی مخمرهای اوتالیزم
    پیمان قجر بیگی 1396
  33. ارزیابی شیمیایی اسانس مرزه
    فهیمه توریان 1396
  34. اندازه گیری میزان نیترات و بررسی عوامل موثر بر میزان آن در سبزیجات اقتصادی و پر تولید در منطقه جیرفت
    حسین دوماری 1396
  35. بررسی کمی وکیفی اسانس وعصاره گیاه
    نبی شریعتی فر 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
    کیمیا بهرامی نژاد 1403
  2. بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
    مریم احمدی 1402
  3. بررسی تاثیر توام اسانس های گیاهی دارچین، بهارنارنج و چای سبز بر ویژگی های آنتی اکسیدانی فیلم هیروکسی پروپیل متیل سلولز
    احمد احمدی وردنجانی 1402
  4. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
    فاطمه کشاورزقارخونی 1401
  5. مطالعه اثر فیلم های ژلاتینی حاوی پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم بر روی رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنز همچنین افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا رنگین کمان در دمای یخچال
    هستی ادیب 1401
  6. مطالعه اثر پودر میوه گیاه بامیه( هیبیسکوآس اسکولنتوس ) بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست
    لیلا عباسی 1399
  7. مطالعه اثر عصاره آبی میوه نسترن کوهی بر خصوصیات آنتی اکسیدانی حسی و فیزیکو شیمیایی ماست
    سیده شکوفه حسینی 1399
  8. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی برندهای معروف عسل توزیع شده در شهر تهران - ایران
    عتیق الله میا خیل 1398
  9. مطالعه اثر عصاره گیاه بابا آدم بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و خصوصیات آنتی اکسیدانی، حسی و فیزیکوشیمیایی ماست سینبیوتیک
    المیرا ونکی 1398