پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
Associate Professor
Update: 2024-12-04
Hassan Gandomi
Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control
P.H.D dissertations
-
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد 2024 -
مطالعه اثر پوشش كيتوزان حاوي اسانس كاكوتي كوهي بر برخي خصوصيات ميكروبي فيله مرغ
شیرین حسن 2023 -
تاثير دوسويه پروبيوتيكي
هدی حسن وند 2023 -
مطالعه اثر تركيبي اسانسهاي زنيان
عسل احمدی 2023 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
مهسا دهنوی 2023 -
بررسي وجود آلودگي پنيرساهمزگي به ليستر يا مونوسيتوجنز
سپیده فلاح 2023 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 2023 -
مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
مریم عطایی 2023 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
ستاره کرکودی 2023 -
بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
لیلا اعظمی ساروکلایی 2023 -
مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
فهیمه فیروزبخت 2023 -
اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
سما شریفی 2023 -
تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
نیما بابلانی مقدم 2023 -
مطالعه اثر عصاره چاي سبز بر زنده ماني لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدوباكتريوم لاكتيس ميكروكپسوله شده با آلرژينات-كيتوزان در بستني سيمبيوتيك
لیلا خاجی 2022 -
مطالعه اثر ميكروكپسوله كردن با آلژينات-كيتوزان بر زنده ماني لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدوباكتريوم لاكتيس در بستني پروبيوتيكي
مایسا اق 2022 -
مطالعه خصوصيات پروبيوتيكي سويه هاي لاكتوباسيلوس پلانتاروم جداشده از پنير سنتي سياهمزگي
عذرا فرهنگ فر 2022 -
مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2022 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
سمیرا فیاض فر 2021 -
مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
نفیسه علی قاضی کلهرودی 2021 -
تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
عسل احمدی 2020 -
جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
محمد رضائی 2020 -
مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت كشنده اسانس كاكوتي در سويه پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس جي جي
محبوبه باقری 2019 -
مطالعه اثر سميت سلولي و سرطان زايي عصاره هاي مختلف گياه گلپر در شرايط برون تني
زهرا امانی 2019 -
ارزيابي روش Reverse line blot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
ضیغم التغلبی 2019 -
بررسي اثرات
مجتبی رجبیان 2018 -
اثر اسانس
ای ناز یمرلی 2018 -
اثر تركيبي اسانسهاي زنيان و گلپوره بر باكتريهاي استافيلوكوكوس اورئوس و اشرشياكلي
معصومه دلیجه 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
فاضله طالبی 2018 -
مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
محبوبه باقری 2018 -
مطالعه ژنوتيپي مقاومت آنتي بيوتيكي، عوامل حدت و آنتروتوكسين هاي استافيلوكوكوس آرئوس جداشده از انواع غذاهاي بيمارستاني در برخي از بيمارستان هاي شهر اصفهان
فرهاد صفرپوردهکردی 2018 -
بررسي تاثير اسانس زيره سياه (Bunium Persiecum Boiss) بر كاهش توليد هيستامين و تيرامين و پروفايل ميكروبي پنير گودا
پگاه طاهرخانی 2018 -
مطالعه زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده با آلرژينات كلسيم- كيتوزان ونانو ذرات اودوراژيت تحت شرايط شبيه سازي شده معدي - روده اي در طي نگهداري در ماست و دوغ
هادی پورجعفر 2018 -
اثر اسانس شيرازي بر بيان ژني انتروتوكسين Aاستافيلوكوكوس ارئوس
مریم عزیزخانی 2018 -
مطالعه اثر پروپوليس واسانس آويشن شيرازي
مریم عطائی 2018 -
تاثير همزماني سويه پروبيوتيكي لاكتوباسيلوس كازئي (L.casei) و اسانس سير (Allium sativum L) بر روي ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 در اشرشياكلي O157:H7
مهدی طاهری 2018 -
اثر عصاره آبي چاي سبز نانوكپسوله بر بقاي لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدو باكتربوم لاكتيس و خواص حسي بستني سيمبيوتيك
بهشاد نوع دوست 2018 -
بررسي خصوصيات شيميايي وميكروبي پنيرسياهمزگي(پنير سنتي استان گيلان )وجدا سازي باكتريهاي اسيد لاكتيك با استفاده از روشهاي كشت و آناليز 16rDNA
راضیه پرتوی 2018 -
مطالعه بقائ باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس رامنوسوس ميكروكپسوله شده با آلژينات و كيتوزان در شرايط شبه سازي شده معدي - روده اي و در مدل نوشيدني
سپیده عباس زاده 2018
Master Theses
-
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان 2024 -
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی 2024 -
بهینه سازی تولید نانوذرات عصاره ی اتانولی کاکوتی کوهی با استفاده از کیتوزان و صمغ عربی و بررسی خصوصیات ضد اکسیدانی و ضد میکروبی آن
آنیتا احترامی 2024 -
اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
فرشته قدمی 2023 -
ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
مینا کارگزاری 2023 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان 2022 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس ریز پوشانی شده بازانتان - کیتوزان در آب انبه
نگین جعفری 2022 -
مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
زینب ارباب 2022 -
زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس LA5 ریزپوشانی شده با زانتان- کیتوژان - آلژینات در شرایط اسیدی حرارت صفرا نمک معدی روده ای
سوده حسین پور 2022 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
کیمیا جلالی 2022 -
مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
مرجان قاسملو 2021 -
بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
مهشید عرفانپور 2021 -
ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
سها آقائیان 2021 -
مطالعه ميكروبي و شيمايي حلوي شير توليدشده از پوست ساقه درخت انجير و مقايسه با حلوي شير توليد شده از قارچ اوريكولاريا يا اوريكولا
پونه سیاه منصوری 2019 -
اثر عصاره آبي استويا ريبوديانا بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم بيقيديوم ميكرو كپسوله شده با آلرژينات و كيتوزان و بررسي خصوصيات حسي در بستني سيمبيوتيك
سید عطاء الحق بنوری 2019 -
ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
آزیتا فرکی 2019 -
مطالعه فعاليت لخته گي و عملكرد پروتئوليتگي قارچ اوريكولاريا اوريكولا و پتانسيل آن در توليد پنير فتا
مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2019 -
تاثير جاذب اكسيژن بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس وبيفيديوباكتريوم بيفيدوم در پنير فتا
ساناز امید 2019 -
مطالعه اثر عصاره اي چاي سبز بر زنده ماني باكتري هاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات فيزيك و شيميايي و حسي ماست شين بيوتيك
فاطمه رحمانی 2019