Hassan Gandomi

Associate Professor

Update: 2024-12-04

Hassan Gandomi

Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control

P.H.D dissertations

  1. مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
    صداقت شیرزاد 2024
  2. مطالعه اثر پوشش كيتوزان حاوي اسانس كاكوتي كوهي بر برخي خصوصيات ميكروبي فيله مرغ
    شیرین حسن 2023
  3. تاثير دوسويه پروبيوتيكي
    هدی حسن وند 2023
  4. مطالعه اثر تركيبي اسانسهاي زنيان
    عسل احمدی 2023
  5. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
    مهسا دهنوی 2023
  6. بررسي وجود آلودگي پنيرساهمزگي به ليستر يا مونوسيتوجنز
    سپیده فلاح 2023
  7. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 2023
  8. مطالعه اثر اسانس آویشن شیرازی بر بیان ژن شیگاتوکسین 2 در انتروهموراژیک اشرشیاکلی O157:H7
    مریم عطایی 2023
  9. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    ستاره کرکودی 2023
  10. بررسی اثر عصاره های آبی و الکلی گلبرگ زعفران به روی تعدادی از باکتری های پاتوژن مواد غذایی
    لیلا اعظمی ساروکلایی 2023
  11. مطالعه تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس کازیی بر رشد و تولید انتروتوکسین استافیلوکوکوس اورئوس
    فهیمه فیروزبخت 2023
  12. اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
    سما شریفی 2023
  13. تولید شیر گیاهی پروبیوتیک فراسودمند از جو دوسر با استفاده از تیمارهای جوانه زنی، آنزیمی، اسیدی و تخمیر بر پایه بستر جامد
    نیما بابلانی مقدم 2023
  14. مطالعه اثر عصاره چاي سبز بر زنده ماني لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدوباكتريوم لاكتيس ميكروكپسوله شده با آلرژينات-كيتوزان در بستني سيمبيوتيك
    لیلا خاجی 2022
  15. مطالعه اثر ميكروكپسوله كردن با آلژينات-كيتوزان بر زنده ماني لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدوباكتريوم لاكتيس در بستني پروبيوتيكي
    مایسا اق 2022
  16. مطالعه خصوصيات پروبيوتيكي سويه هاي لاكتوباسيلوس پلانتاروم جداشده از پنير سنتي سياهمزگي
    عذرا فرهنگ فر 2022
  17. مطالعه اثر ترکیبی پلاسمای سرد اتمسفری و اسانس آویشن شیرازی بر رشد کپک آسپرژیلوس فلاووس و باکتری های اشریشیاکلی و لیستریا مونوسایتوژنز و ارزیابی در خصوصیات حسی پنیرسفید ایرانی در 60 روز نگه داری
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2022
  18. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
    سمیرا فیاض فر 2021
  19. مطالعه استرس اسانس کاکوتی کوهی و ریزپوشانی با آلزینات - کیتوزان بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی فیزیک و شیمائی ماست پروبیوتیک
    نفیسه علی قاضی کلهرودی 2021
  20. تعیین اثر سمیت ژنومی - سمیت سلولی و جهش زایی عصاره اتانولی گیاه کاکوتی در مدل های کشت سلولی و باکتریایی
    عسل احمدی 2020
  21. جداسازی باکتری های اسید لاکتیک پروبیوتیک از شیر شتر و مطالعه ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی اکسیدانی آن
    محمد رضائی 2020
  22. مطالعه پاسخ به استرس غلظت تحت كشنده اسانس كاكوتي در سويه پروبيوتيك لاكتوباسيلوس رامنوسوس جي جي
    محبوبه باقری 2019
  23. مطالعه اثر سميت سلولي و سرطان زايي عصاره هاي مختلف گياه گلپر در شرايط برون تني
    زهرا امانی 2019
  24. ارزيابي روش Reverse line blot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در همبرگر در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
    ضیغم التغلبی 2019
  25. بررسي اثرات
    مجتبی رجبیان 2018
  26. اثر اسانس
    ای ناز یمرلی 2018
  27. اثر تركيبي اسانسهاي زنيان و گلپوره بر باكتريهاي استافيلوكوكوس اورئوس و اشرشياكلي
    معصومه دلیجه 2018
  28. مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
    فاضله طالبی 2018
  29. مطالعه اثر ضد باکتریایی متابولیت ها و الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی
    محبوبه باقری 2018
  30. مطالعه ژنوتيپي مقاومت آنتي بيوتيكي، عوامل حدت و آنتروتوكسين هاي استافيلوكوكوس آرئوس جداشده از انواع غذاهاي بيمارستاني در برخي از بيمارستان هاي شهر اصفهان
    فرهاد صفرپوردهکردی 2018
  31. بررسي تاثير اسانس زيره سياه (Bunium Persiecum Boiss) بر كاهش توليد هيستامين و تيرامين و پروفايل ميكروبي پنير گودا
    پگاه طاهرخانی 2018
  32. مطالعه زنده ماني باكتريهاي پروبيوتيك ريزپوشاني شده با آلرژينات كلسيم- كيتوزان ونانو ذرات اودوراژيت تحت شرايط شبيه سازي شده معدي - روده اي در طي نگهداري در ماست و دوغ
    هادی پورجعفر 2018
  33. اثر اسانس شيرازي بر بيان ژني انتروتوكسين Aاستافيلوكوكوس ارئوس
    مریم عزیزخانی 2018
  34. مطالعه اثر پروپوليس واسانس آويشن شيرازي
    مریم عطائی 2018
  35. تاثير همزماني سويه پروبيوتيكي لاكتوباسيلوس كازئي (L.casei) و اسانس سير (Allium sativum L) بر روي ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 در اشرشياكلي O157:H7
    مهدی طاهری 2018
  36. اثر عصاره آبي چاي سبز نانوكپسوله بر بقاي لاكتوباسيلوس كازئي و بيفيدو باكتربوم لاكتيس و خواص حسي بستني سيمبيوتيك
    بهشاد نوع دوست 2018
  37. بررسي خصوصيات شيميايي وميكروبي پنيرسياهمزگي(پنير سنتي استان گيلان )وجدا سازي باكتريهاي اسيد لاكتيك با استفاده از روشهاي كشت و آناليز 16rDNA
    راضیه پرتوی 2018
  38. مطالعه بقائ باكتريهاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس رامنوسوس ميكروكپسوله شده با آلژينات و كيتوزان در شرايط شبه سازي شده معدي - روده اي و در مدل نوشيدني
    سپیده عباس زاده 2018

Master Theses

  1. ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
    مهگل احمدیان 2024
  2. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
    محمدامین ملک محمدی 2024
  3. بهینه سازی تولید نانوذرات عصاره ی اتانولی کاکوتی کوهی با استفاده از کیتوزان و صمغ عربی و بررسی خصوصیات ضد اکسیدانی و ضد میکروبی آن
    آنیتا احترامی 2024
  4. اثر پوشش ضد میکروبی کیتوزان و اسانس آویشن شیرازی در افزایش مدت زمان ماندگاری فیله مرغ
    فرشته قدمی 2023
  5. ارزیابی خواص تکنولوژیکی سوسیس تخمیری گوشت شتر تولید شده با جدایه های طبیعی لاکتوباسیلوس پنیر سنتی سیامزگی
    مینا کارگزاری 2023
  6. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
    سحر رفان 2022
  7. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنسوس ریز پوشانی شده بازانتان - کیتوزان در آب انبه
    نگین جعفری 2022
  8. مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
    زینب ارباب 2022
  9. زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس LA5 ریزپوشانی شده با زانتان- کیتوژان - آلژینات در شرایط اسیدی حرارت صفرا نمک معدی روده ای
    سوده حسین پور 2022
  10. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ال ای 5 ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوزان - الژینات در اب سیب
    کیمیا جلالی 2022
  11. مطالعه زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس GG ریزپوشانی شده با زانتان و کیتوزان در آب سیب
    مرجان قاسملو 2021
  12. بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسینM1 توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم های جدا شده از پنیر سیاه مزگی
    مهشید عرفانپور 2021
  13. ارزیابی اثر پودر قارچ گانودرما برزنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم وخصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی پنیرفتا
    سها آقائیان 2021
  14. مطالعه ميكروبي و شيمايي حلوي شير توليدشده از پوست ساقه درخت انجير و مقايسه با حلوي شير توليد شده از قارچ اوريكولاريا يا اوريكولا
    پونه سیاه منصوری 2019
  15. اثر عصاره آبي استويا ريبوديانا بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم بيقيديوم ميكرو كپسوله شده با آلرژينات و كيتوزان و بررسي خصوصيات حسي در بستني سيمبيوتيك
    سید عطاء الحق بنوری 2019
  16. ارزیابی اثر پودر قارچ اوریکولار یا اوریکولا بر زنده مانی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات حسی و فیزیوشیمیایی ماست سینبیوتیک
    آزیتا فرکی 2019
  17. مطالعه فعاليت لخته گي و عملكرد پروتئوليتگي قارچ اوريكولاريا اوريكولا و پتانسيل آن در توليد پنير فتا
    مهدیه رئوفی اصل صوفیانی 2019
  18. تاثير جاذب اكسيژن بر زنده ماني لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس وبيفيديوباكتريوم بيفيدوم در پنير فتا
    ساناز امید 2019
  19. مطالعه اثر عصاره اي چاي سبز بر زنده ماني باكتري هاي پروبيوتيك لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و بيفيدوباكتريوم لاكتيس و خصوصيات فيزيك و شيميايي و حسي ماست شين بيوتيك
    فاطمه رحمانی 2019