Ali Khanjari

Associate Professor

Update: 2024-12-04

Ali Khanjari

Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control

P.H.D dissertations

  1. اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    سمانه خانی 2024
  2. مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
    صداقت شیرزاد 2024
  3. ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
    پرنیان فرزانگان بیدگلی 2024
  4. مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو كيتوزان حاوي زيره سياه بر افزايش زمان ماندگاري گوشت مرغ بسته بندي شده در شرايط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دماي يخچالي
    وحید امجد 2023
  5. مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي غلظتهاي اسانس آويشن شيرازي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتريهاي بيماريهاي غذا زاد
    سمیرا فیاض فر 2023
  6. مطالعه اثر اسانس آنيسون بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در شرايط يخچالي
    مهسا رحیمی سیاهکل محله 2023
  7. مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زنيان بر زمان ماندگاري فيله مرغ در دماي 4 درجه سانيگراد
    فاطمه مرادی 2023
  8. "مطالعه اثر فيلم‌هاي PLA حاوي اسانس زيره سياه و نانو كيتوزان بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزا آلا"
    رضا تیموری فرد 2023
  9. تعيين ميزان حداقل غلظت بازدارندگي و حداقل غلظت كشندگي اسانس زيره
    حجت اکبری 2023
  10. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
    محمد مجدی 2023
  11. ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
    مهدی مهرزاد صدقیانی 2023
  12. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
    مهسا دهنوی 2023
  13. " ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
    فائزه یادگار 2023
  14. " مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
    مریم آجورلو 2023
  15. اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
    سما شریفی 2023
  16. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 2023
  17. " اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
    فرامرز امیری 2023
  18. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید_کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
    زهره رجبی 2023
  19. اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
    فاطمه جعفری 2023
  20. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
    بهاره عبدی 2023
  21. مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلمهاي تهيه شده از كيتوزان و جدايه پروتئين آب پنير حاوي اسانس سير و انساس سير نانوانكپسوله بر برخي باكتريهاي بيماريزا
    مایسا یگان محمدی دوجی 2022
  22. مطالعه خصوصيات فيزيكي -مكانيكي فيلمهاي ژلاتين /كتيرا حاوي اسانس هاي گاو زيزه كاكوتي كوهي و اثر ضدميكروبي آنها بر برخي باكتريهاي بيماريزائي غذزاد.
    کوثر عقبایی 2022
  23. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
    فاطمه پریز 2022
  24. اثر اسانس سير بر توليد شيگاتوكسين 2اشريشياكولي 7H157O
    کورش رمضانی کارگر 2022
  25. طراحي روش زي گلستريديوم پر فرنجنز با استفاده از روش آناليز منحني ذوب با كيفيت بالا
    نسیم آگاهی 2022
  26. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 2022
  27. مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
    سیدمهدی سرکشیک 2022
  28. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
    سمیرا فیاض فر 2021
  29. مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
    عیسی محمدپورفرد 2021
  30. تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
    بابک پاک بین 2020
  31. ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
    سونیا شجاع قره باغ 2020
  32. مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
    فاطمه محمدخان 2020
  33. ارزيابي روش Reverse line bot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در سوسيس در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
    طارق القصاب 2019
  34. تاثير اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو ليپوزومي بر ميزان بيان ژني شيكاكولاي O157:H7 در دماي 25درجه سانتيگراد
    پریوش خسروی 2018
  35. مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلم هاي PLA حاوي اسانس انيسون به روش انتشار ديسك
    سحر مختاری 2018
  36. مطالعه ويژگيهاي ميكروبي و شيميايي گوشت مرغ بسته بندي شده با فيلم هاي كيتوزان حاوي انسانس زيره سياه در دماي يخچالي
    محبوبه اولادی عباس آبادی 2018
  37. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
    سونیا شجاع قره باغ 2018
  38. مطالعه اثر پوشش كيتوزان حاوي اسانس كاكوتي كوهي بر برخي خصوصيات ميكروبي فيله مرغ
    شیرین حسن 2018
  39. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس زيره بر برخي خصوصيات ميكروبي و شيميايي گوشت چرخ كرده گاو
    فاطمه عشقی نژاد 2018
  40. مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
    فاضله طالبی 2018
  41. .مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
    محمدرضا محمدیان 2018
  42. مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
    محمدرضا محمدیان 2018
  43. تاثير اسانس سير Allium sativum L نانو كپسوله بر روي رشد و ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي O157, H7
    علی ذبیحی محمودآبادی 2018
  44. مطالعه اثر فيلم هاي بر پايه پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس آويشن شيرازي، عصاره اتانولي بره موم و نانو ذرات سلولز بر ميزان نگهداري كالباس بسته بندي شده در شرايط خلاء
    محمدرضا رضائی گلستانی 2018
  45. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي عصاره اتانولي بر موم نانوذرات سلولزو اسانس كاكوتي كوهي بر خصوصيات ميكروبي شيميايي و حسي گوشت چرخ كرده گاو
    نسیم شاویسی 2018
  46. مطالعه ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و مكانيكي، آنتي اكسيداني و آنتي ميكروبي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه بيوپليمر كيتوزان و حاوي اسانس سير نانوانكپسوله جهت كاربرد در صنايع بسته بندي گوشت مرغ
    ابراهیم مولایی اقایی 2018
  47. مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
    مینا خدایاری 2018
  48. مطالعه اثرفيلمهاي بر پايه كيتوزان و جدايه هاي پروتئين آب پنير حاوي غلظت هاي مختلف اسانس سير واسانس نانو كپسوله سير بر خصوصيات كالباس بسته بندي شده در خلا و الگوي رشد كلستريديوم پر فرنجنس تيپ A
    نرجس چراغی 2018

Master Theses

  1. ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
    مهگل احمدیان 2024
  2. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
    محمدامین ملک محمدی 2024
  3. اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    امیرحسام شاکری 2024
  4. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
    کیمیا بهرامی نژاد 2024
  5. بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
    مریم احمدی 2024
  6. مطالعه اثر فيلم ژلاتين تقويت شده با نانوسلولز حاوي اسانس هاي زيره سياه و كاكوتي كوهي بر برخي از خصوصيات ميكروبي، شيميايي و حسي گوشت مرغ
    اصلان دلیلان 2023
  7. مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
    یسنا زرگری 2023
  8. بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
    کیانوش برزگرمحمدی 2023
  9. بررسی علل عمده ضبط لاشه های طیور گوشتی کشتار شده در استان گیلان
    علی صادقی 2023
  10. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
    سحر رفان 2022
  11. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
    فاطمه کشاورزقارخونی 2022
  12. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
    شایسته مرآتی 2022
  13. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
    حسن باقری هارونی 2022
  14. مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
    زینب ارباب 2022
  15. مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
    ناهید حاجی صادقی 2021
  16. ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
    داود سلیمانی 2021
  17. بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
    الهام طاهری باورساد 2021
  18. اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس زنيان بر زمان نگهداري فيله مرغ و كنترل اشريشياكولاي O157 H7 در دماي يخچالي
    عزیز الرحمن خالد 2019
  19. مطالعه اثر پوشش ژلاتين حاوي لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس روتري بر زمان ماندگاري فيله مرغ
    روح الله کمال 2019
  20. مطالعه اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس دارچين و ليزوزيم بر افزايش زمان ماندگاري و كنترل ليستريا مونوسيتوژنز در فيله ماهي كپور در دماي يخچالي
    ندا جلالیان 2019
  21. مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
    ایمان همتی زاد 2018
  22. پایان نامه
    محمودشاکر جواد 2018