پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
Associate Professor
Update: 2024-12-04
Ali Khanjari
Faculty of Veterinary Medicine / Food Hygiene and Quality Control
P.H.D dissertations
-
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی 2024 -
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد 2024 -
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی 2024 -
مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو كيتوزان حاوي زيره سياه بر افزايش زمان ماندگاري گوشت مرغ بسته بندي شده در شرايط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دماي يخچالي
وحید امجد 2023 -
مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي غلظتهاي اسانس آويشن شيرازي و عصاره اتانولي بر موم بر برخي از باكتريهاي بيماريهاي غذا زاد
سمیرا فیاض فر 2023 -
مطالعه اثر اسانس آنيسون بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در شرايط يخچالي
مهسا رحیمی سیاهکل محله 2023 -
مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زنيان بر زمان ماندگاري فيله مرغ در دماي 4 درجه سانيگراد
فاطمه مرادی 2023 -
"مطالعه اثر فيلمهاي PLA حاوي اسانس زيره سياه و نانو كيتوزان بر زمان ماندگاري فيله ماهي قزا آلا"
رضا تیموری فرد 2023 -
تعيين ميزان حداقل غلظت بازدارندگي و حداقل غلظت كشندگي اسانس زيره
حجت اکبری 2023 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
محمد مجدی 2023 -
ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
مهدی مهرزاد صدقیانی 2023 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
مهسا دهنوی 2023 -
" ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
فائزه یادگار 2023 -
" مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
مریم آجورلو 2023 -
اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
سما شریفی 2023 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 2023 -
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری 2023 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید_کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی 2023 -
اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
فاطمه جعفری 2023 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی 2023 -
مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلمهاي تهيه شده از كيتوزان و جدايه پروتئين آب پنير حاوي اسانس سير و انساس سير نانوانكپسوله بر برخي باكتريهاي بيماريزا
مایسا یگان محمدی دوجی 2022 -
مطالعه خصوصيات فيزيكي -مكانيكي فيلمهاي ژلاتين /كتيرا حاوي اسانس هاي گاو زيزه كاكوتي كوهي و اثر ضدميكروبي آنها بر برخي باكتريهاي بيماريزائي غذزاد.
کوثر عقبایی 2022 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
فاطمه پریز 2022 -
اثر اسانس سير بر توليد شيگاتوكسين 2اشريشياكولي 7H157O
کورش رمضانی کارگر 2022 -
طراحي روش زي گلستريديوم پر فرنجنز با استفاده از روش آناليز منحني ذوب با كيفيت بالا
نسیم آگاهی 2022 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 2022 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک 2022 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
سمیرا فیاض فر 2021 -
مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
عیسی محمدپورفرد 2021 -
تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
بابک پاک بین 2020 -
ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
سونیا شجاع قره باغ 2020 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
فاطمه محمدخان 2020 -
ارزيابي روش Reverse line bot در تشخيص نوع گوشت (تقلبات) در سوسيس در مقايسه با روش مرسوم واكنش زنجيره اي پليمراز
طارق القصاب 2019 -
تاثير اسانس آويشن شيرازي (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو ليپوزومي بر ميزان بيان ژني شيكاكولاي O157:H7 در دماي 25درجه سانتيگراد
پریوش خسروی 2018 -
مطالعه اثر ضد ميكروبي فيلم هاي PLA حاوي اسانس انيسون به روش انتشار ديسك
سحر مختاری 2018 -
مطالعه ويژگيهاي ميكروبي و شيميايي گوشت مرغ بسته بندي شده با فيلم هاي كيتوزان حاوي انسانس زيره سياه در دماي يخچالي
محبوبه اولادی عباس آبادی 2018 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
سونیا شجاع قره باغ 2018 -
مطالعه اثر پوشش كيتوزان حاوي اسانس كاكوتي كوهي بر برخي خصوصيات ميكروبي فيله مرغ
شیرین حسن 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس زيره بر برخي خصوصيات ميكروبي و شيميايي گوشت چرخ كرده گاو
فاطمه عشقی نژاد 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي پلي لاكتيك اسيد (PLA) حاوي اسانس نعناع ، زيره سياه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاري گوشت چرخ كرده گاو در دماي يخچالي
فاضله طالبی 2018 -
.مطالعه اثرپوشش هاي خوراكي كيتوازن و جدايه پروتئيني آب پنير حاوي اسانس هاي آويشن شيرازي و زيره سبز بر افزايش زمان ماندگاري فيله ماهي كپور نقره اي
محمدرضا محمدیان 2018 -
مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
محمدرضا محمدیان 2018 -
تاثير اسانس سير Allium sativum L نانو كپسوله بر روي رشد و ميزان بيان ژني شيگاتوكسين 2 اشرشياكلي O157, H7
علی ذبیحی محمودآبادی 2018 -
مطالعه اثر فيلم هاي بر پايه پلي لاكتيك اسيد حاوي اسانس آويشن شيرازي، عصاره اتانولي بره موم و نانو ذرات سلولز بر ميزان نگهداري كالباس بسته بندي شده در شرايط خلاء
محمدرضا رضائی گلستانی 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي عصاره اتانولي بر موم نانوذرات سلولزو اسانس كاكوتي كوهي بر خصوصيات ميكروبي شيميايي و حسي گوشت چرخ كرده گاو
نسیم شاویسی 2018 -
مطالعه ويژگي هاي فيزيكوشيميايي و مكانيكي، آنتي اكسيداني و آنتي ميكروبي فيلم هاي زيست تخريب پذير بر پايه بيوپليمر كيتوزان و حاوي اسانس سير نانوانكپسوله جهت كاربرد در صنايع بسته بندي گوشت مرغ
ابراهیم مولایی اقایی 2018 -
مطالعه اثر فيلم پلي لاكتيك اسيد حاوي غلظت هاي مختلف عصاره اتاتولي بره موم ، نانو الياف سلولز و اسانس گياه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخي خصوصيات ميكروبي ، شيميايي و حسي در كالباس بسته بندي شده در خلاء
مینا خدایاری 2018 -
مطالعه اثرفيلمهاي بر پايه كيتوزان و جدايه هاي پروتئين آب پنير حاوي غلظت هاي مختلف اسانس سير واسانس نانو كپسوله سير بر خصوصيات كالباس بسته بندي شده در خلا و الگوي رشد كلستريديوم پر فرنجنس تيپ A
نرجس چراغی 2018
Master Theses
-
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان 2024 -
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی 2024 -
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری 2024 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد 2024 -
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی 2024 -
مطالعه اثر فيلم ژلاتين تقويت شده با نانوسلولز حاوي اسانس هاي زيره سياه و كاكوتي كوهي بر برخي از خصوصيات ميكروبي، شيميايي و حسي گوشت مرغ
اصلان دلیلان 2023 -
مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
یسنا زرگری 2023 -
بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
کیانوش برزگرمحمدی 2023 -
بررسی علل عمده ضبط لاشه های طیور گوشتی کشتار شده در استان گیلان
علی صادقی 2023 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان 2022 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
فاطمه کشاورزقارخونی 2022 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
شایسته مرآتی 2022 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
حسن باقری هارونی 2022 -
مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
زینب ارباب 2022 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
ناهید حاجی صادقی 2021 -
ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
داود سلیمانی 2021 -
بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
الهام طاهری باورساد 2021 -
اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس زنيان بر زمان نگهداري فيله مرغ و كنترل اشريشياكولاي O157 H7 در دماي يخچالي
عزیز الرحمن خالد 2019 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتين حاوي لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و لاكتوباسيلوس روتري بر زمان ماندگاري فيله مرغ
روح الله کمال 2019 -
مطالعه اثر پوشش نانو كيتوزان حاوي اسانس دارچين و ليزوزيم بر افزايش زمان ماندگاري و كنترل ليستريا مونوسيتوژنز در فيله ماهي كپور در دماي يخچالي
ندا جلالیان 2019 -
مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
ایمان همتی زاد 2018 -
پایان نامه
محمودشاکر جواد 2018