پروفایل اساتید - دانشکده دامپزشکی vetmed
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/14
علی خنجری
دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی
رساله های دکتری
-
اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
سمانه خانی 1402 -
مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
صداقت شیرزاد 1402 -
ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
پرنیان فرزانگان بیدگلی 1402 -
مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو کیتوزان حاوی زیره سیاه بر افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دمای یخچالی
وحید امجد 1402 -
مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای اسانس آویشن شیرازی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتریهای بیماریهای غذا زاد
سمیرا فیاض فر 1402 -
مطالعه اثر اسانس آنیسون بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در شرایط یخچالی
مهسا رحیمی سیاهکل محله 1402 -
مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زنیان بر زمان ماندگاری فیله مرغ در دمای 4 درجه سانیگراد
فاطمه مرادی 1402 -
"مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زیره سیاه و نانو کیتوزان بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزا آلا"
رضا تیموری فرد 1402 -
تعیین میزان حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس زیره
حجت اکبری 1402 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
محمد مجدی 1402 -
ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
مهدی مهرزاد صدقیانی 1402 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
مهسا دهنوی 1402 -
" ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگیهای شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
فائزه یادگار 1402 -
" مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
مریم آجورلو 1402 -
اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
سما شریفی 1402 -
تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
امیررضا حجاربرق 1402 -
" اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
فرامرز امیری 1402 -
اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید_کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
زهره رجبی 1402 -
اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
فاطمه جعفری 1402 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
بهاره عبدی 1402 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس سیر و انساس سیر نانوانکپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
مایسا یگان محمدی دوجی 1401 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی -مکانیکی فیلمهای ژلاتین /کتیرا حاوی اسانس های گاو زیزه کاکوتی کوهی و اثر ضدمیکروبی آنها بر برخی باکتریهای بیماریزائی غذزاد.
کوثر عقبایی 1401 -
اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
فاطمه پریز 1401 -
اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین 2اشریشیاکولی 7H157O
کورش رمضانی کارگر 1401 -
طراحی روش زی گلستریدیوم پر فرنجنز با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با کیفیت بالا
نسیم آگاهی 1401 -
مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
نجمه مقیمی 1401 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
سیدمهدی سرکشیک 1401 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
سمیرا فیاض فر 1400 -
مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
عیسی محمدپورفرد 1399 -
تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
بابک پاک بین 1399 -
ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
سونیا شجاع قره باغ 1398 -
مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
فاطمه محمدخان 1398 -
ارزیابی روش Reverse line bot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در سوسیس در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
طارق القصاب 1398 -
تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیکاکولای O157:H7 در دمای 25درجه سانتیگراد
پریوش خسروی 1397 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های PLA حاوی اسانس انیسون به روش انتشار دیسک
سحر مختاری 1397 -
مطالعه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ بسته بندی شده با فیلم های کیتوزان حاوی انسانس زیره سیاه در دمای یخچالی
محبوبه اولادی عباس آبادی 1397 -
مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
سونیا شجاع قره باغ 1397 -
مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی فیله مرغ
شیرین حسن 1397 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس زیره بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گاو
فاطمه عشقی نژاد 1397 -
مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
فاضله طالبی 1397 -
.مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
محمدرضا محمدیان 1397 -
مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
محمدرضا محمدیان 1397 -
تاثیر اسانس سیر Allium sativum L نانو کپسوله بر روی رشد و میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی O157, H7
علی ذبیحی محمودآبادی 1396 -
مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاء
محمدرضا رضائی گلستانی 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاو
نسیم شاویسی 1396 -
مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغ
ابراهیم مولایی اقایی 1396 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
مینا خدایاری 1396 -
مطالعه اثرفیلمهای بر پایه کیتوزان و جدایه های پروتئین آب پنیر حاوی غلظت های مختلف اسانس سیر واسانس نانو کپسوله سیر بر خصوصیات کالباس بسته بندی شده در خلا و الگوی رشد کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ A
نرجس چراغی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
مهگل احمدیان 1403 -
بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
محمدامین ملک محمدی 1403 -
اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
امیرحسام شاکری 1403 -
مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
کیمیا بهرامی نژاد 1403 -
بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
مریم احمدی 1402 -
مطالعه اثر فیلم ژلاتین تقویت شده با نانوسلولز حاوی اسانس های زیره سیاه و کاکوتی کوهی بر برخی از خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ
اصلان دلیلان 1402 -
مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
یسنا زرگری 1402 -
بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
کیانوش برزگرمحمدی 1402 -
بررسی علل عمده ضبط لاشه های طیور گوشتی کشتار شده در استان گیلان
علی صادقی 1402 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
سحر رفان 1401 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
فاطمه کشاورزقارخونی 1401 -
ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
شایسته مرآتی 1401 -
مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
حسن باقری هارونی 1401 -
مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
زینب ارباب 1401 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
ناهید حاجی صادقی 1400 -
ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
داود سلیمانی 1400 -
بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
الهام طاهری باورساد 1400 -
اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر زمان نگهداری فیله مرغ و کنترل اشریشیاکولای O157 H7 در دمای یخچالی
عزیز الرحمن خالد 1398 -
مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر زمان ماندگاری فیله مرغ
روح الله کمال 1398 -
مطالعه اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس دارچین و لیزوزیم بر افزایش زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در فیله ماهی کپور در دمای یخچالی
ندا جلالیان 1398 -
مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
ایمان همتی زاد 1397 -
پایان نامه
محمودشاکر جواد 1397