علی خنجری

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/09/14

علی خنجری

دانشکده دامپزشکی / بهداشت و کنترل مواد غذایی

رساله های دکتری

  1. اثر فیلم های کربوکسی متیل سلولز-موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس میخک بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    سمانه خانی 1402
  2. مطالعه اثر پوشش ایزوله پروتئین آب پنیر- نانوکیتوزان- نانوسلولز حاوی اسانس دارچین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ در دمای یخچالی
    صداقت شیرزاد 1402
  3. ارزیابی اثر فیلم های ژلاتین-نانوکیتوزان حاوی نانوذرات نقره و اسانس کاکوتی کوهی بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد.
    پرنیان فرزانگان بیدگلی 1402
  4. مطالعه اثر همزمان با پوشش نانو کیتوزان حاوی زیره سیاه بر افزایش زمان ماندگاری گوشت مرغ بسته بندی شده در شرایط اتمسفر اصلاح شده(MAP) در دمای یخچالی
    وحید امجد 1402
  5. مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی غلظتهای اسانس آویشن شیرازی و عصاره اتانولی بر موم بر برخی از باکتریهای بیماریهای غذا زاد
    سمیرا فیاض فر 1402
  6. مطالعه اثر اسانس آنیسون بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در شرایط یخچالی
    مهسا رحیمی سیاهکل محله 1402
  7. مطالعه اثر فیلمهای PLA حاوی اسانس زنیان بر زمان ماندگاری فیله مرغ در دمای 4 درجه سانیگراد
    فاطمه مرادی 1402
  8. "مطالعه اثر فیلم‌های PLA حاوی اسانس زیره سیاه و نانو کیتوزان بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزا آلا"
    رضا تیموری فرد 1402
  9. تعیین میزان حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس زیره
    حجت اکبری 1402
  10. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید - کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین بر برخی باکتری های غذازاد
    محمد مجدی 1402
  11. ارزیابی باکتریایی منابع محیطی آلودگی لاشه در دو کشتارگاه صنعتی استان تهران
    مهدی مهرزاد صدقیانی 1402
  12. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس زیره سیاه بر زمان ماندگاری سوسیس تازه و زنده مانی باسیلوس کواگولانس تلقیحی
    مهسا دهنوی 1402
  13. " ا ثر درصدهای مختلف اسانس کاکوتی و لیزوزیم بر ویژگی‌های شیمیایی و حسی سوسیس تازه"
    فائزه یادگار 1402
  14. " مطالعه اثر درصدهای مختلف لیزوزیم و اسانس کاکوتی کوهی بر زمان نگهداری سوسیس تازه و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده"
    مریم آجورلو 1402
  15. اثر ضد میکروبی فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتری های بیماری زای غذازاد
    سما شریفی 1402
  16. تاثیرتوام فیلم های پلی لاکتیک اسید و صمغ تراکاگانت حاوی اسانس آویشن شیرازی بر رشد آسپرژیلوس پارازیتیکوس و تولید آفلاتوکسین در پنیر موزارلا
    امیررضا حجاربرق 1402
  17. " اثر افزودن پروبیوتیک تجاری Bio-Aqua به جیره غذایی ماهی قزل آلا بر شاخصهای آنتی اکسیدانی عضله و شاخصهای فساد فیله در خلال نگهداری در یخچال "
    فرامرز امیری 1402
  18. اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید_کتیرا حاوی غلظت های مختلف اسانس دارچین و زمان نگهداری گوشت مرغ
    زهره رجبی 1402
  19. اثر فیلم های ژلاتین – نانوسلولز -نانوکیتوزان حاوی غلظت های مختلف اسانس کاکوتی کوهی بر ویژگی های میکروبی مرغ
    فاطمه جعفری 1402
  20. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر برخیویژگی های فیزیکی و مکانیکی
    بهاره عبدی 1402
  21. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس سیر و انساس سیر نانوانکپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
    مایسا یگان محمدی دوجی 1401
  22. مطالعه خصوصیات فیزیکی -مکانیکی فیلمهای ژلاتین /کتیرا حاوی اسانس های گاو زیزه کاکوتی کوهی و اثر ضدمیکروبی آنها بر برخی باکتریهای بیماریزائی غذزاد.
    کوثر عقبایی 1401
  23. اثر فیلم های جدایه پروتئینی آب پنیر-کربوکسی متیل سلولز-نانوسلولز حاوی غلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی هایمیکروبی گوشت کبوتر
    فاطمه پریز 1401
  24. اثر اسانس سیر بر تولید شیگاتوکسین 2اشریشیاکولی 7H157O
    کورش رمضانی کارگر 1401
  25. طراحی روش زی گلستریدیوم پر فرنجنز با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با کیفیت بالا
    نسیم آگاهی 1401
  26. مطالعه اثر غلظت های مختلف اسانس زیره سبز بر زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه شتر بسته بندی شده به روش معمولی و MAP در دمای 4 درجه سانتی گراد
    نجمه مقیمی 1401
  27. مطالعه اثر فیلم های بر پایه PLA - پکتین حاوی در صدهای مختلف اسانس دارچین بر زمان ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچالی
    سیدمهدی سرکشیک 1401
  28. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر ویزگی های میکروبی، شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت بوقلمون در بسته بندی معمولی و اتمسفر اصلاح شده
    سمیرا فیاض فر 1400
  29. مطالعه اثر نیتریت ، تیمول و آستاگزانتین بر ویژگی های میکروبی، شیمیایی ، حسی سوسیس پروبیوتیکی و کلستریدیوم پرفرنجنس تلقیحی
    عیسی محمدپورفرد 1399
  30. تشخیص گونه های شیگلا و اشریشیاکلی سروتیپ O157 H7 در نمونه های مواد غذایی با استفاده از روش آنالیز منحنی ذوب با قدرت تفکیک بالاHRMA
    بابک پاک بین 1399
  31. ارزیابی پتانسیل رشد لیستریامونوسیتوژنز در سبزیجات RTE و بررسی سویه های مختلف لیستریامونوسیتوژنز.
    سونیا شجاع قره باغ 1398
  32. مطالعه خصوصیات فیزیکی ، مکانیکی و ضد میکروبی فیلم های نانو کیتوزان حاوی اسانس گاوزیره ، آویشن شیرازی ، نانو سلولز واثر آن بر مدت نگه داری فیله ماهی کپور نقره ای
    فاطمه محمدخان 1398
  33. ارزیابی روش Reverse line bot در تشخیص نوع گوشت (تقلبات) در سوسیس در مقایسه با روش مرسوم واکنش زنجیره ای پلیمراز
    طارق القصاب 1398
  34. تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.Essential oil) نانو لیپوزومی بر میزان بیان ژنی شیکاکولای O157:H7 در دمای 25درجه سانتیگراد
    پریوش خسروی 1397
  35. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلم های PLA حاوی اسانس انیسون به روش انتشار دیسک
    سحر مختاری 1397
  36. مطالعه ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ بسته بندی شده با فیلم های کیتوزان حاوی انسانس زیره سیاه در دمای یخچالی
    محبوبه اولادی عباس آبادی 1397
  37. مطالعه اثر ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از کیتوزان و جدایه پروتئین آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی نانو کپسوله بر برخی باکتریهای بیماریزا
    سونیا شجاع قره باغ 1397
  38. مطالعه اثر پوشش کیتوزان حاوی اسانس کاکوتی کوهی بر برخی خصوصیات میکروبی فیله مرغ
    شیرین حسن 1397
  39. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس زیره بر برخی خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت چرخ کرده گاو
    فاطمه عشقی نژاد 1397
  40. مطالعه اثر فیلم های پلی لاکتیک اسید (PLA) حاوی اسانس نعناع ، زیره سیاه و نانو ذرات سلولز بر زمان ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو در دمای یخچالی
    فاضله طالبی 1397
  41. .مطالعه اثرپوشش های خوراکی کیتوازن و جدایه پروتئینی آب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقره ای
    محمدرضا محمدیان 1397
  42. مطالعه اثر پوشش های خوراکی کیتوازن وجدایه پروتئینی اب پنیر حاوی اسانس های آویشن شیرازی و زیره سبز بر افزایش
    محمدرضا محمدیان 1397
  43. تاثیر اسانس سیر Allium sativum L نانو کپسوله بر روی رشد و میزان بیان ژنی شیگاتوکسین 2 اشرشیاکلی O157, H7
    علی ذبیحی محمودآبادی 1396
  44. مطالعه اثر فیلم های بر پایه پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس آویشن شیرازی، عصاره اتانولی بره موم و نانو ذرات سلولز بر میزان نگهداری کالباس بسته بندی شده در شرایط خلاء
    محمدرضا رضائی گلستانی 1396
  45. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره اتانولی بر موم نانوذرات سلولزو اسانس کاکوتی کوهی بر خصوصیات میکروبی شیمیایی و حسی گوشت چرخ کرده گاو
    نسیم شاویسی 1396
  46. مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه بیوپلیمر کیتوزان و حاوی اسانس سیر نانوانکپسوله جهت کاربرد در صنایع بسته بندی گوشت مرغ
    ابراهیم مولایی اقایی 1396
  47. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف عصاره اتاتولی بره موم ، نانو الیاف سلولز و اسانس گیاه شاه اسپرم (Tanacetum Balsamita) بر برخی خصوصیات میکروبی ، شیمیایی و حسی در کالباس بسته بندی شده در خلاء
    مینا خدایاری 1396
  48. مطالعه اثرفیلمهای بر پایه کیتوزان و جدایه های پروتئین آب پنیر حاوی غلظت های مختلف اسانس سیر واسانس نانو کپسوله سیر بر خصوصیات کالباس بسته بندی شده در خلا و الگوی رشد کلستریدیوم پر فرنجنس تیپ A
    نرجس چراغی 1396

پایان‌نامه‌های کارشناسی‌ارشد

  1. ارزیابی اثر فیلم کربوکسی متیل سلولز - موسیلاژ ریشه ختمی حاوی اسانس رزماری بر زمان نگهداری گوشت چرخ کرده مرغ
    مهگل احمدیان 1403
  2. بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده با موسیلاژ دانه چیا در دوغ طی مدت زمان نگهداری
    محمدامین ملک محمدی 1403
  3. اثر فیلم های ژلاتین_ موسیلاژ دانه به حاوی نانوذرات نقره و اسانس دارچین بر برخی باکتری های بیماریزای غذازاد
    امیرحسام شاکری 1403
  4. مطالعه اثر فیلم پلی لاکتیک اسید حاوی عصاره های آبی و اتانولی پودر میوه بلوط منطقه زاگرس (Quercus infectoria sub boisseri ) بر روی کیفیت میکروبی گوشت چرخ شده گوساله در دمای یخچالی
    کیمیا بهرامی نژاد 1403
  5. بررسی اثر استفاده از آرد دانه ی دال عدس و دانه ی ماش به جای آرد سوخاری گندم و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی همبرگر کم گوشت
    مریم احمدی 1402
  6. مطالعه اثر فیلم ژلاتین تقویت شده با نانوسلولز حاوی اسانس های زیره سیاه و کاکوتی کوهی بر برخی از خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت مرغ
    اصلان دلیلان 1402
  7. مطالعه اثر پوشش بر پایه نشاسته– روغن پالم حاوی اسانس آویشن شیرازی ارزیابی بر زمان ماندگاری تخم مرغ های خوراکی در درجات حرارتی نگهداری مختلف
    یسنا زرگری 1402
  8. بررسی وضعیت بهداشتی رستوران های دانشگاه تهران
    کیانوش برزگرمحمدی 1402
  9. بررسی علل عمده ضبط لاشه های طیور گوشتی کشتار شده در استان گیلان
    علی صادقی 1402
  10. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی ریز جلیک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی پروبیوتیک
    سحر رفان 1401
  11. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین بر ویژگی های شیمیایی و حسی سوسیس تازه تهیه شده از گوشت گاو
    فاطمه کشاورزقارخونی 1401
  12. ارزیابی اثر پری بیوتیکی و ضد باکتریایی جلبک اسپیرولینا پیلاتنسیس در بستنی سیمبیوتیک
    شایسته مرآتی 1401
  13. مطالعه اثر درصدهای مختلف اسانس دارچین برروی ویژگی های میکروبی و حسی و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در سوسیس تازه بر پایه گوشت گاو
    حسن باقری هارونی 1401
  14. مطالعه ریزپوشانی شده با زانتان - کیتوژان بر بقای باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس رامنوسوس تحت استرس های فیزیکوشیمیایی
    زینب ارباب 1401
  15. مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ولاکتوباسیلوس روتری بربقا لیستریا مونوسایتوژنز در فیله مرغ
    ناهید حاجی صادقی 1400
  16. ارزیابی اثر استفاده ترکیبی از باکتری پروبیوتیک باسیلوس گواگولانس و مخلوط کلرید پتاسیم و عصاره مخمر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی سوسیس و کالباس گیاهی فراسودمند ( پروبیوتیک و با نمک کاهش یافته)
    داود سلیمانی 1400
  17. بررسی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر جمعیت باکتریایی استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیاکلای در سینه مرغ خام
    الهام طاهری باورساد 1400
  18. اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس زنیان بر زمان نگهداری فیله مرغ و کنترل اشریشیاکولای O157 H7 در دمای یخچالی
    عزیز الرحمن خالد 1398
  19. مطالعه اثر پوشش ژلاتین حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس روتری بر زمان ماندگاری فیله مرغ
    روح الله کمال 1398
  20. مطالعه اثر پوشش نانو کیتوزان حاوی اسانس دارچین و لیزوزیم بر افزایش زمان ماندگاری و کنترل لیستریا مونوسیتوژنز در فیله ماهی کپور در دمای یخچالی
    ندا جلالیان 1398
  21. مطالعه اثر فیلم ژلاتین - نانو کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر برخی باکتریهای بیماری زای غذا زاد و زمان نگهداری فیله مرغ در درمای یخچالی
    ایمان همتی زاد 1397
  22. پایان نامه
    محمودشاکر جواد 1397