بازدید دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران از کارخانه تهران همبرگر(مام)

به گزارش روابط عمومی دانشکده، به منظور ارتقاء سطح علمی و آشنایی دانشجویان با کارخانجات صنایع غذایی و برقراری ارتباط میان صنعت و دانشگاه، دانشجویان دکتری عمومی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران به همراه دوتن از اعضای هیات علمی گروه  بهداشت و کنترل مواد غذایی "دکتر آخوند زاده و دکتر خنجری" از کارخانه تهران همبرگر (مام ) روز سه شنبه بیستم آذر ماه ۱۴۰۳ بازدید بعمل آوردند.
شایان ذکر است در این بازدید دانشجویان  دانشکده از نزدیک با فرایند تولید همبرگر آشنا شدند و در جریان جزییات روند تولید و بسته بندی این محصولات قرار گرفتند.همچنین مدیران و کارشناسان تولید کارخانه به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند.